in

Ελενα Παπαρίζου: Κατεβάζει τις τιράντες και το μπούστο ξεπετάγεται – Φωτογραφία

H Έλενα Παπαρίζου συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη Eurovision με τους Antique Και το τραγούδι die for you! ;Eνα λεπτό αδύνατο κοριτσάκι με λευκή φόρμα που λικνίζονταν υπέροχα στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού και κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση!

Στη συνέχεια βέβαια η Έλενα Παπαρίζου έγινε νούμερο 1 aφού με το my number one κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση το 2005.

Λίγα χρόνια αργότερα οι κακές γλώσσες να μιλάνε για τα παραπανίσια κιλά της Έλενας Παπαρίζου και να της προσάπτουν άσχημους χαρακτηρισμούς λες και έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν για το πως θα διαχειριστεί το σώμα της.

Διαφήμιση

Για να βουλώσει τα κακά στόματα που έχουν όνομα και επώνυμο, η Έλενα Παπαρίζου μερικά χρόνια πίσω ανέβασε μια φωτογραφία της στο Facebook και δείχνει ότι ακόμα και τροφαντή να γίνει κάποια πράγματα όπως οι καμπύλες της, παραμένουν σταθερά.

Η τραγουδίστρια εμφανίζεται στη φωτογραφία με ένα μαύρο κορμάκι, το οποίο έχει πάνω του κεντημένα πολλά αστέρια. Αυτά κάνουν παρέα στο τατουάζ-αστέρι που κοσμεί τον αριστερό γλουτό της Έλενας. Όλα τα λεφτά όμως είναι η πόζα της, αφού με το ένα χέρι κατεβάζει την τιράντα για να φανεί το “ξεχειλίζον” στήθος της και το άλλο το έχει στη μέση της, ενώ η πλούσια κόμη της έχει καλύψει το μπούστο της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μέριλιν Μονρόε: Αυτό είναι το τελευταίο σπίτι που έζησε

Εύβοια ψήφισαν μόνο 6 άτομα: Το μικρότερο εκλογικό τμήμα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023