in

«Σα δε ντρέπεσαι να μου ζητάς τέτοια!»: Διέρρευσαν τα μηνύματα Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Μάνος Δασκαλάκης: Ο τρόπος που τον «έκαψε» ο Αλέξης Κούγιας

Διαφήμιση

Ο Μάνος Δασκαλάκης εξετάστηκε από τον Αλέξη Κούγια και ανάμεσα στη πληθώρα ερωτήσεων, ο πατέρας των παιδιών απάντησε και για τις ερωτικές σχέσεις που είχε με τη κατηγορούμενη. Εντύπωση προκάλεσε πως λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας έστελνε άκρως ερωτικά μηνύματα στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Για περισσότερες από πέντε ώρες ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, ρωτούσε τη Πέμπτη 16/2, τον πρώην σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη για τη μεταξύ τους σχέση, επικεντρώνοντας τις ερωτήσεις σε μηνύματα που είχαν ανταλλάξει λίγο πριν αλλά και μερικές εβδομάδες μετά τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

«Σα δε ντρέπεσαι να μου ζητάς τέτοια!»: Διέρρευσαν τα μηνύματα Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Έξω από το δικαστήριο, σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος δήλωσε στους δημοσιογράφους που περίμεναν: «Πάλη υπάρχει όταν παλεύουν κάποιοι. Νομίζω εδώ είναι άνισος ο αγώνας. Θα ήταν σαν στημένο παιχνίδι. Αυτό το αφήγημα που κατασκευάστηκε από εκπομπές πως για αυτόν το μόσχο τον σιτευτό σκότωσε τα παιδιά της για να τον κρατήσει. Η προηγούμενη δικάσιμος αναίρεσε τον ισχυρισμό αυτόν. Απεδείχθη το εντελώς αντίθετο, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος με την γυναίκα αυτή. Και το κυριότερο από όλα την ήθελε και πάρα πολύ.

Λίγη ώρα πριν φύγει από τη ζωή η Τζωρτζίνα της έστελνε ερωτικά μηνύματα, αλλά και όταν έφυγε η Τζωρτζίνα της έστελνε ερωτικές προτάσεις, πρότεινε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που τον διήγειραν. Φανταστείτε έχει πεθάνει το παιδί του και αυτό δείχνει το σύστημα αξίων του συγκεκριμένου ανθρώπου. Αυτός λίγες μέρες μετά έστελνε ερωτικά μηνύματα και η κυρία κατηγορουμένη του έλεγε “σα δε ντρέπεσαι με αυτά που ζητάς”».

Oι διάλογοι που ακολουθούν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, είναι ενδεικτικοί για τις ερωτήσεις του δικηγόρου προς τον Μάνο Δασκαλάκη:

Ο διάλογος ανάμεσα σε Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου

Αλ. Κούγιας: Συνευρεθήκατε ερωτικά, μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και την αποχώρησή σας από το σπίτι; Της λέγατε τι εσώρουχα να φορέσει;
Μάνος Δασκαλάκης: Τι σημασία έχει αυτό;
Δικαστής: Απαντήστε στην ερώτηση.
Μ.Δ.: Συνευρεθήκαμε ερωτικά, ναι.
Α.Κ.: Υπάρχει ένα μήνυμά σας στις 24 Φεβρουαρίου, ένα μήνα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας (29/1), όταν και της γράφετε: «Τα μπλε εσώρουχα να φορέσεις το βράδυ». Κι εκείνη να σας απαντά: «Κάμερες μου έχεις βάλει; Μπλε φοράω. (γελάκια) Δεν νομίζω και δεν υπάρχει λόγος». Άρα λοιπόν, η κατηγορουμένη σας λέει ότι δεν θέλει να πάτε σπίτι της κι όμως εσείς γράφετε: «Δεν θα το μάθει κανείς, μην αγχώνεσαι». Κι εκείνη σας απαντά: «Μπορώ να στο δώσω όμως. Να το δώσεις στην κοπέλα σου για να το φορέσει το τριήμερο».

«Το αν τον έφερα σε δύσκολη θέση και έφτασε στο σημείο να λέει ότι «εγώ είχα πει στην κα Πισπιρίγκου ότι όσο ζει η Τζωρτζίνα – σε όποια κατάσταση κι αν είναι- θα είμαι μαζί της», γελοιοποιήθηκε τελείως. Έγινε αναξιόπιστος. Να φανταστείτε ότι έφτασε στο σημείο να πει ότι όλα αυτά τα χρόνια που είχαν φυσιολογικές ερωτικές σχέσεις, υποκρινόταν. Κι έπεσε το γέλιο της αρκούδας όταν του είπα: «Δηλαδή πατάτε το κουμπί και βγαίνει μια χοντρή;». Εκεί έχασε τα λόγια του».

Μ.Δ.: Όταν η Τζωρτζίνα έπαθε την εγκεφαλοπάθεια τον Απρίλιο του ’21 αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια να είμαστε καλά για χάρη του παιδιού.
Α.Κ.: Στις 31 Ιουλίου της γράφατε: «Όσο περήφανο με έχεις κάνει όσο το παιδί είναι στο σπίτι, δεν με έχεις κάνει 8 χρόνια που είμαστε μαζί. Σε αγαπάω πολύ ζωή μου. Κι αυτή ελπίζω να είναι η αρχή για τη ζωή που πάντα ονειρευόμασταν». Υποκρινόσασταν δηλαδή;
Μ.Δ.: Ναι.
Α.Κ.: Στις 5 τα ξημερώματα το στείλατε πάντως. Στον ύπνο σας τη βλέπατε; Αυτό το ποίημα είναι υποκριτικό;
Μ.Δ.: Ήταν η συμφωνία που είχαμε κάνει.
Α.Κ.: Αυτές οι εκφράσεις είναι συμφωνία; Ξέρετε πού βρίσκεστε; Δικαστήριο είναι. Στις 2 Αυγούστου της γράφετε: «Καρδούλα μου να ξέρεις ότι σε αγαπώ. Πιο πολύ από τότε. Δεν θέλω να σε χάσω ποτέ από τη ζωή μου. Είσαι ό,τι καλύτερο έχω με το παιδάκι μας». Δείχνει κανέναν κλονισμό η σχέση;
Μ.Δ.: Μεγάλα λόγια είναι και προσπάθεια.
Α.Κ.: Αυτό δεν είναι προσπάθεια. Είναι εκφράσεις λατρείας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Όλγα Φουντέα: Ανέβασε φωτογραφία από το 1999 και τρέλανε τα αρσενικά

κατερίνα λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου: Δες τη φωτογραφία που τρέλανε τον αλγόριθμο του Instagram – Τη βλέπει διπλή