in , ,

Måneskin: Με Gucci σύνολο στο Saturday Night Live

Το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, οι Måneskin έκαναν το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο τους στο Saturday Night Live. Όπως και η εμφάνισή τους, τα ρούχα του ιταλικού ροκ συγκροτήματος δεν απογοήτευσαν, καθώς τα μέλη φόρεσαν μια σειρά από εκπληκτικά κομμάτια Gucci.

Ενώ ερμήνευαν την επιτυχία του τραγουδιού του 1967 «Beggin», o τραγουδιστής Damiano David φόρεσε cropped σακάκι της Gucci, με το λογότυπο “GG”, και ασορτί φαρδύ παντελόνι, με ένα μαύρο πουκάμισο. Η μπασίστρια Victoria De Angelis επέλεξε το ιβουάρ λουλουδάτο μεταξωτό μπουφάν,  με μανσέτες από πούπουλα, σε συνδυασμό με ένα μαύρο μπουστάκι και παντελόνι. Ο μπασίστας Thomas Raggi, που φαίνεται στα δεξιά, φορούσε το φλοράλ σακάκι της Gucci, με μαύρο πουκάμισο με βολάν, σκούρο πράσινο παντελόνι και μαύρο καουμπόικο καπέλο. Στα ντραμς, ο Ethan Torchio προτίμησε ένα ιβουάρ κοστούμι, με μαύρο διχτυωτό τοπ και μαύρες δερμάτινες μπότες.

Διαφήμιση

Το συγκρότημα ερμήνευσε επίσης το τραγούδι “I Wanna Be Your Slave”, με τον David να φοράει το ιβουάρ μεταξωτό φλοράλ κοστούμι της Gucci, με μαύρες φτερωτές μανσέτες και δερμάτινο λουρί. Αυτή τη φορά, η De Angelis επέλεξε το πράσινο ιριδίζον κοστούμι της εταιρίας, με το μονόγραμμα “GG” κεντημένο στο bralette της. Ο Raggi φόρεσε ένα πράσινο κοστούμι από δέρμα φιδιού, με ένα ροζ μεταξωτό πουκάμισο, ενώ ο Torchio εμφανίστηκε με το καφέ κοστούμι “GG” της Gucci, σε συνδυασμό με ένα απαλό ροζ διάφανο τοπ και καστανές δερμάτινες μπότες.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα Μακρυπούλια: Χιονίζει και η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ «πετά στα σύννεφα» από τη χαρά της

Διακοπές: 3 από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στον κόσμο