in

Βικτόρια Σίλβστεντ: Το σωστό το MΙΛΦ που θα ήθελες γειτόνισσα. Ωριμάζει ωραία και παραμένει στις επάλξεις. Φωτογραφία με μαγιό

Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που ανακηρύχτηκε Playmate στην Σουηδία, το 1993 και από τότε άρχισε σιγά σιγά να κάνει δυνατά βήματα ως μοντέλο φωτογραφήσεων και εσωρούχων. Η Βικτόρια Σίλβστεντ έζησε την μεγάλη δόξα, έβγαλε λεφτά, την ερωτεύτηκε μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού και μετά αποτραβήχτηκε.

Αποτραβήχτηκε από τις φωτογραφήσεις, γιατί από τους άντρες που την βλέπουν και ξεροσταλιάζουν δεν θα μπορούσε να απομακρυνθεί.

Διαφήμιση

Η ζωή της τα τελευταία χρόνια είναι ταγμένη στο Μαϊάμι και γενικότερα σε όποιο μέρος ο ήλιος είναι θαμώνας όλο το χρόνο και η φράση βαρύς χειμώνας είναι άγνωστη.

Καθημερινά πηγαίνει για μπάνιο στην αγαπημένη της παραλία και σε μία από αυτές τις εξορμήσεις της, την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός με το μικροσκοπικό μαγιό της, το οποίο αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της. Αντικρύσαμε στο δέρμα της το κρέμασμα που έρχεται με τα χρόνια, αλλά αυτό είναι που σου αρέσει στην Βικτόρια. Ότι ωριμάζει σωστά και μετατρέπεται σε milf περιοπής.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

«Εσύ είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα»: Η Ελένη Φουρέιρα μας έδειξε για πρώτη φορά τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο

Η Ολίβια Μαν βάζει το μαγιό και μας τρελαίνει με τις φακίδες της