in

Μαλλιά: Τα καλύτερα καρέ των celebrities που θα σε πείσουν να κάνεις την αλλαγή

Το κοντό καρέ είναι ένα πολύ δημοφιλές και διαχρονικό κούρεμα, που έχει παραμείνει στην μόδα εδώ και δεκαετίες. Το ευέλικτο αυτό κόψιμο έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές και είναι ιδανικό για κάθε ηλικία και κάθε τύπο μαλλιών.

Αν λοιπόν ψάχνετε για μια ανανέωση στην εμφάνιση σας και σκέφτεστε να επισκεφτείτε το κομμωτήριο, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κομψό και μοντέρνο bob. Η Kim Kardashian, η Penelope Cruz και η Kylie Jenner είναι μόνο μερικές από τις διάσημες που το τόλμησαν και εντυπωσίασαν με τη νέα τους εμφάνιση.

Διαφήμιση

Η πιο χαρακτηριστική εκδοχή του καρέ στα μαλλιά δεν είναι άλλη από το blunt bob. Το blunt bob είναι το ίσιο στο τελείωμα κούρεμα, που φτάνει περίπου στο ύψος του πηγουνιού και έχει ενιαίο μήκος.

Αυτό το κλασικό κόψιμο είναι πολύ ευέλικτο και δίνει την δυνατότητα να παίξετε με διάφορα hairstyling. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε χωρίστρα και να δείχνει εξίσου κομψό. Τέλος, είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών, αφού φαίνεται όμορφο με ίσια, αλλά και με σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

Η πιο απλή πρόταση για να στολίσετε ένα bob είναι τα αξεσουάρ μαλλιών. Τα αξεσουάρ προσθέτουν λάμψη σε ένα χτένισμα με καρέ μαλλιά, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, όπως τα κοκκαλάκια με στρας και πέρλες. Πέρα από αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κομψό slicked back hairstyle ή αν σας αρέσουν οι πιο girly εκδοχές, δοκιμάστε τα space buns ή τα boxer braids.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Εύκολα και κομψά updo χτενίσματα για να αναβαθμίσετε το στιλ σας

Khloe Kardashian: Εξομολογείται ότι ήταν «πραγματικό επώδυνο» για εκείνη το γεγονός ότι η εμφάνισή της συγκρινόταν πάντα με αυτή των αδελφών της, Κim και Kourtney