in ,

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κάνει pilates και το γυμνασμένο κορμί της μαγνητίζει τα βλέμματα – Δείτε βίντεο

Η 42χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια αγαπά την γυμναστική

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, παρά τις δύο εγκυμοσύνες της, διαθέτει εντυπωσιακό κορμί και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην καλή της τύχη. Η 42χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή και γυμνάζεται σε εβδομαδιαία βάση.

Την Τρίτη 22/2, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 560.000 followers της, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο από την προπόνησή της.

Διαφήμιση

Όπως αναφέρει η ίδια στη λεζάντα του post της, το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε στο studio «Pilates Touch», το οποίο βρίσκεται στον Άλιμο.

Φορώντας μαύρο κολάν και top και έχοντας τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα σε μία χαμηλή αλογοουρά, βρίσκεται ξαπλωμένη στο μηχάνημα γυμναστικής και ακολουθεί τις οδηγίες της personal trainer. Μπορεί να ζορίζεται, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά το τέλος κάθε προπόνησης, νιώθει αναζωογονημένη και γεμάτη ενέργεια.

Κάνοντας pilates, η Ντορέττα Παπαδημητρίου διατηρεί σφιχτούς γλουτούς, λεπτή μέση, καλλίγραμμα πόδια και κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Dua Lipa: Το πιο stylish χειμερινό σύνολο για χαμηλές θερμοκρασίες

Camila Cabello: Το πιο φαντασμαγορικό μακιγιάζ για το 2022