in

Μαλλιά: 4 ανοιξιάτικες αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν το 2022

Πέρυσι προβλέψαμε ότι στο 2022 θα επικρατούσε η «expensive brunette» και η «expensive blonde» απόχρωση και αυτό απολύτως έγινε. Τώρα, καθώς ολοκληρώνουμε το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, υπάρχουν μερικές νέες αποχρώσεις που έρχονται στο προσκήνιο, προσφέροντας υπέροχα αποτελέσματα.

1. Νέκταρ ξανθιά

Αυτό το μελί ξανθό των 00s αποπνέει πλούτο, με έναν σούπερ χρυσό τόνο που αντανακλά το φως και στάζει γυαλάδα και λάμψη. Το νέκταρ είναι μια συγκεκριμένη απόχρωση του ξανθού που περιέχει έναν κίτρινο-χρυσό τόνο, παρόμοιο με τα αιγυπτιακά κοσμήματα, αντί για ορείχαλκο ή κίτρινο.

Διαφήμιση

2. Σερμπέ ξανθό

Αφού η Pantone ονόμασε το «Very Peri» (μια απόχρωση του βιολετί) ως το χρώμα της χρονιάς, τα παστέλ μαλλιά θα είναι πάντα στα χαρτιά μια ανοιξιάτικη τάση. Τα μαλλιά σερμπέ μπορεί να έχουν οποιοδήποτε παστέλ χρώμα, ενώ οι αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα είναι το ροζ candyfloss, το απαλό ροδακινί και η λεβάντα.

3. Louis Vuitton Καστανό

Το καστανό Louis Vuitton είναι μια πολύ συγκεκριμένη απόχρωση. Σκεφτείτε το χρώμα του παλαιωμένου δέρματος μιας τσάντας Louis Vuitton – ένα υπέροχο, πλούσιο tan, που δεν είναι πολύ χλωμό αλλά ούτε βαρύ ή σκούρο. Ταιριάζει σε μια ποικιλία αποχρώσεων δέρματος, λόγω του βάθους του και μπορεί να φορεθεί σε υγιή πλούσια μαλλιά που θα λάμψουν και θα αναδείξουν την απόχρωση όσο το δυνατόν καλύτερα.

4.Off-black

Οι ψυχρότερες αποχρώσεις φαίνονται πάντα πιο σκούρες από τις πιο ζεστές. Έτσι, ενώ φαίνεται μαύρο, αυτό το χρώμα μαλλιών είναι στην πραγματικότητα η πιο σκούρα απόχρωση του καφέ, με έναν πολύ ψυχρό, σταχτερό τόνο, δίνοντας την όψη του μαύρου στο ανεκπαίδευτο μάτι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Survivor Ελλάδας: Γενέθλια και ΑΝΑΔΡΟΜΗ στα απίστευτα Προσόντα της Φελίσια Τσαλαπάτη Επιστροφή στο ριάλιτι τώρα

Μανικιούρ: Από λουλακί μέχρι γαλάζιο, το μπλε στα νύχια κυριαρχεί στο Instagram