in , ,

Emily in Paris: 3 σειρές που πρέπει να δείτε, αν την αγαπήσατε όσο εμείς

Τρεις σειρές που αξίζει να δείτε αν απολαύσετε αυτή τη ρομαντική κομεντί.

Η σειρά του Netflix Emily in Paris έκανε πρεμιέρα το 2020 και κατέκτησε άμεσα το κοινό. Παρά τις όποιες κριτικές έχουν διατυπωθεί σε σχέση με το περιεχόμενό της, αν είδατε και εσείς μονορούφι το Emily in Paris, το απολαύσατε και θέλετε κι άλλες τέτοιες σειρές, αυτές είναι οι προτάσεις μας:

Younger

Διαφήμιση

Η Sutton Foster υποδύεται την 40χρονη Liza Miller, η οποία αποφασίζει να κρύψει την πραγματική της ηλικία, ώστε να εξασφαλίσει μια πολυπόθητη θέση εργασίας, σε έναν εκδοτικό οίκο. Πόσο εύκολο είναι να υποδυθείς την millenial και να κρύψεις την ηλικία σου; Για την Liza είναι πανεύκολο, στην πορεία όμως η προσπάθεια προκαλεί άφθονο γέλιο.

Valeria

Το “ισπανικό Sex and the City”, βασίζεται στα βιβλία της Elisabet Benavent και περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή συγγραφέα που υποφέρει από “writer’s block”, οικονομικά προβλήματα και δυστυχία στο γάμο της. Αποφασίζει λοιπόν να μιλήσει στις φίλες της και να τους ζητήσει τη βοήθειά τους για να διαχειριστεί τα προβλήματά της. Μέσα από τις συζητήσεις μαζί τους και τις κοινές τους περιπέτειες θα ανακαλύψει ξανά τις μικρές και μεγάλες χαρές της ζωής.

Sweetbitter

H Ella Purnell υποδύεται την 22χρονη Tess, μια κοπέλα που δουλεύει σε ένα ακριβό εστιατόριο της Νέας Υόρκης, όπου έρχεται σε επαφή με τα ναρκωτικά, το σεξ και, με δυο λόγια, τη ζωή όπως είναι κανονικά. Mε δυσκολίες, προβλήματα και γλυκόπικρες στιγμές.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Shopping list: Τα νέα casual looks που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrity

Shopping Star: Πήγε για ένα βρακί και τσακώθηκε ξανά. Η αγαπημένη πρώην παίκτρια Ιωάννα Κουσκούση. Viral video ξανά