in

Μαλλιά: 3 προϊόντα για να τα δυναμώσετε

O χειμώνας, το κρύο και η έλλειψη βιταμινών αποδυναμώνουν τα μαλλιά μας. Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, αυτά είναι τα σαμπουάν που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Ξηρά και άχαρα τον χειμώνα, τα μαλλιά σας φαίνονται να χάνουν την δύναμή τους. Επομένως, τώρα είναι η ώρα να πάρετε τον έλεγχο και να αναζωογονήσετε τo τριχωτό σας, με τη δύναμη του κατάλληλου σαμπουάν.

Eugène Perma 1919

Διαφήμιση

Με εκχύλισμα ρίζας Maca, το σαμπουάν Eugène Perma 1919 ενισχύει και αποτρέπει το σπάσιμο των μαλλιών, καθιστώντας το το ιδανικό προϊόν για να δώσει όγκο στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά.

Eugène Perma 1919 Pumpling Shampoo, €27.

Forvil


Ένα πραγματικό συμπύκνωμα πολύτιμων και ευεργετικών ενεργών συστατικών για τη θεραπεία, τη θρέψη και την επανόρθωση των μαλλιών σας. Το Nourishing Repair Shampoo της Forvil ξεχωρίζει, ως το απαραίτητο συμπλήρωμα για πλούσια μαλλιά.

Forvil Shampoo Nourissant, 32€

Βeauty Disrupted

Το Shampoo Bar Ocean Magic της Beauty Disrupted περιέχει τα καλύτερα φυσικά συστατικά, για να καθαρίζει απαλά τις ρίζες και τις άκρες σας, διατηρώντας παράλληλα σε φυσιολογικό επίπεδο τα έλαια του τριχωτού της κεφαλής σας, για να αποφύγετε την ξηρότητα των μαλλιών σας.

Beauty Disrupted Shampoo Bar Ocean Magic, €22



Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kendall Jenner: To νέο πρόσωπο της εταιρίας κοσμημάτων Messika

Style: Πως να φορέσετε το πολύχρωμο τζιν