in , ,

Camila Cabello: Το πιο φαντασμαγορικό μακιγιάζ για το 2022

Η Camila Cabello, η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός, προτιμάει να υιοθετεί τα πιο τολμηρά make up looks, είτε είναι στο κόκκινο χαλί, είτε στη σκηνή και σε γυρίσματα. Συνήθως θα τη συναντήσουμε με μονοχρωματικά look, shimmer στα μάτια και στο πρόσωπο και ένταση στα ζυγωματικά.

Υπεύθυνος για αυτά τα μοναδικά looks είναι ο Patrick Ta, ένας από τους διασημότερους makeup experts κι εκείνος που δημιούργησε το τελευταίο της μακιγιάζ που είναι πραγματικά φανταστικό.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, ο Ta στόλισε τα βλέφαρα της Cabello με μικροσκοπικά κρύσταλλα, τοποθετώντας τις ωραιότερες ροζ αποχρώσεις του ροζ σε όλο της το πρόσωπο. Παράλληλα, η λεπτομέρεια που χάρισε στο look της Cabello την πιο φαντασμαγορική πινελιά είναι τα κρύσταλλα που τοποθέτησε στο πηγούνι, τα χέρια και το μπούστο της.

Το χτένισμα της star είναι από τον Δημήτρη Γιαννέτο, ενώ το styling από την Mariel Haenn.

Χθες, η Camila Cabello μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να κάθεται στην άκρη ενός δρόμου με ατημέλητα μαλλιά και πρησμένα μάτια. Μέσα από τη λεζάντα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, σε συνεργασία με τον δημοφιλή τραγουδιστή, Ed Sheeran.

Αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού τους και κλιμάκωσε την περιέργεια των θαυμαστών ρίχνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κάνει pilates και το γυμνασμένο κορμί της μαγνητίζει τα βλέμματα – Δείτε βίντεο

Μαρία Κορινθίου: Φορώντας μόνο το σουτιέν της, αποπνέει θηλυκότητα και μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα