in

Μαρία Κορινθίου: O make-up artist Κωνσταντίνος Μαυρίδης την μακιγιάρει και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η επιτυχημένη ηθοποιός

Αναμφίβολα, η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και σέξι ηθοποιούς της εγχώριας showbiz. Παρά τα 42 της έτη και την μία εγκυμοσύνη που έχει κάνει, ξεχωρίζει για την αρχοντική της ομορφιά και τις θηλυκές καμπύλες της.

Το βράδυ της Πέμπτης, η δημοφιλής ηθοποιός, σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ισμήνη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία από την ώρα που ο make-up artist Kωνσταντίνος Μαυρίδης έβαφε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, πριν εκείνη εμφανιστεί μπροστά στην κάμερα για κάποιο επαγγελματικό project.

Διαφήμιση

Καθισμένη σε καρέκλα και αποπνέοντας σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, η Μαρία Κορινθίου έχει αφεθεί στα χέρια του Κωνσταντίνου Μαυρίδη και περιμένει να δει το τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ. Τα μάτια της έχουν τονιστεί με μαύρη σκιά και τα χείλη της, χάρη στο lip gloss, έχουν αποκτήσει μία εκθαμβωτική λάμψη. Παράλληλα, το ρουζ έχει κάνει την επιδερμίδα του προσώπου της να φαίνεται αψεγάδιαστη. Υπέροχα είναι και τα πλούσια, σπαστά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν στην αριστερή πλευρά του στήθους της.

Ο make-up artist Κωνσταντίνος Μαυρίδης

Μαρία Κορινθίου, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Lori Harvey: Εύχεται Χρόνια Πολλά στον Michael B. Jordan, για τα 35α του γενέθλια

GNTM: Ιωάννα Σαρρή, “ΤΟ ΣΩΜΑ” του ριάλιτι μοντέλων υγρό μετά τα χιόνια στη μπανιέρα. Φωτογραφία ύμνος