in , ,

Μαρία Μενούνος: Η δική της εκδοχή του Little Black Dress

Πηγαίνοντας με την παρέα της στο Super Bowl

Maria Menounos

Πρόσφατα, σχολιάσαμε πολλές εμφανίσεις που έγιναν στο Super Bowl, όπως της Beyoncé και της Megan Fox.

Μια άλλη εμφάνιση όμως, που ξεχώρισε είναι πιο κοντά στην Ελλάδα και αυτή είναι της Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και ηθοποιός παρακολούθησε και αυτή τον αγώνα με την παρέα της και διασκέδασε εκείνη τη μαγική βραδιά.

Διαφήμιση

Η Μενούνος φόρεσε ένα κομψότατο μαύρο μίντι φόρεμα, με βαθιά λαιμόκοψη και σκίσιμο στο πόδι. Το φόρεμα διαθέτει αποσπώμενα μανίκια, σε μορφή ζακέτας, για να διαμορφώνεται ανάλογα με τον καιρό.

Το σύνολο ολοκλήρωσε με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και μεγάλους κρίκους, ενώ τα μαλλιά της ήταν σε χαλαρές μπούκλες, έχοντας beachy vibes. Στα χέρια της κρατούσε ένα μικρό μαύρο κροκό clutch.

Η Μενούνος σχολίασε και η ίδια τις φωτογραφίες της, γράφοντας στη λεζάντα: “Διασκέδασα τόσο πολύ σε όλες τις γιορτές του Super Bowl αυτό το Σαββατοκύριακο! Και τι παιχνίδι! Το αγαπημένο μου ημίχρονο! Επανασυνδέθηκα με τη παρέα μου στο Super Bowl, από περασμένα χρόνια, γνώρισα μερικούς νέους ανθρώπους στην πορεία και όσον αφορά την Christie Brinkley… ουάου! Χαιρετίσματα στην πρώην Miss Mass Erinn… μου άρεσε που βρέθηκα μαζί σας :)”

Παράλληλα, πρόσθεσε ένα υστερόγραφο, σχολιάζοντας το φόρεμα που έβαλε. “Αυτό το LBD είναι από το Macy’s! Μπορείτε να το βρείτε στην προσωπική μου σελίδα www.macys.com/bettertogether (επίσης σύνδεσμος στην ιστορία μου). Πρόσθεσα μερικά πολύ χαριτωμένα κομμάτια εκεί μέσα, από φόρμες μέχρι φορέματα, οπότε φροντίστε να το ελέγξετε 😊 Προσθέτω συνεχώς νέες επιλογές εκεί.”

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κόνι Μεταξά: Το λαχταριστό πρωινό με δημητριακά που επιλέγει η τραγουδίστρια

Addison Rae: Τραβάει όλα τα βλέμματα, φορώντας μόνο εσώρουχα