in

Μαίρη Βιτινάρος: Η νέα κριτής του GNTM σε άσπρο και μαύρο


Η Μαίρη Βιτινάρος είναι σχεδόν επίσημα η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων GNTM, σε μία προσπάθεια να επαναφέρουν το ενδιαφέρον των κοριτσιών κυρίως στη μόδα και το μόντελινγκ. Ο νέος κύκλος του Next Top Model Ελλάδας δεν θα έχει αγόρια και κορίτσια παρά μόνο γυναίκες.

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε ενώ στη θέση της Ιωάννας Παπαβλασοπούλου θα είναι το μοντέλο Μαίρη Βιτινάρος, ελληνοαυστραλέζα, με καταγωγή από την Καλαμάτα και με τους δύο γονείς της Έλληνες.

Διαφήμιση

Η Μαίρη Βιτινάρος είναι Ελληνίδα της Αυστραλίας τρίτης γενιάς, αφού οι πρώτοι που πηγαν μετανάστες στην Αυστραλία ήταν οι παππούδες της!

Τόσο οι παππούδες πως οι γονείς της φρόντισαν να μεγαλώσουν τη Μαίρη με όλα τα ελληνικά έθιμα και συνήθειες. Και ως βέρα Ελληνίδα η Μαίρη λατρεύει το σουβλάκι.

Πριν δύο εβδομάδες ήρθε από την Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σε ένα ταξίδι-αστραπή για να συζητήσει με την παραγωγή του gntm. Από την Ελλάδα ανέβασε ένα και μοναδικό Story. Στην Κηφισιά να τρώει σουβλάκια και γεμιστά!

Στη συνέχεια ακολούθησε το ραντεβού με την παραγωγή Next Top Model Ελλάδας ενώ το follow που της έκανε ο Γιώργος Καράβας στο instagram πρόδωσε το ότι η συμφωνία σχεδόν έκλεισε.

Η Μαίρη Βιτινάρος ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και κάνει μία εξαιρετική καριέρα στο χώρο της μόδας του modeling στις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις.

Έχει κάνει σπουδαίες δουλειές και οι υπεύθυνοι του Next Top Model Ελλάδας βρήκαν στο πρόσωπο της τη γυναίκα θα εμπνεύσει τα νεαρά κορίτσια και θα αλλάξει λίγο τη ρότα στο gntm που είχε μείνει με δευτεράτζες συμμετέχοντες και με πολύ έντονο το στοιχείο του ριάλιτι, κάτι το οποίο θέλουν να αφήσουν πίσω πλέον.

Δείτε την Μαίρη Βιτινάρος, τη νέα κριτή του Next Top Model Ελλάδας σε ένα βίντεο σε άσπρο και μαύρο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποιος Sin Boy; Όχι δεν είναι ΜΑΜΑ. Είναι η Κατερίνα Λιόλιου χωρίς σουτιέν με τα πειραγμένα της

Ελένη Μενεγάκη: Όταν άρχισε να χαϊδεύει το στήθος της στον αέρα. Το Viral Βίντεο διαθέσιμο ξανά