in

Dua Lipa: Ανεβάζει τη θερμοκρασία, με σέξι φωτογραφίες με μπικίνι

Η Dua Lipa είναι ο ορισμός του «It Girl»! Τα τελευταία στιγμιότυπα μάλιστα των διακοπών της 26χρονης τραγουδίστριας αποδεικνύουν ότι η σταρ φαίνεται υπέροχη και άψογη ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν βρίσκεται σε διακοπές.

Η Dua είχε πάντα ένα πιο edgy, δημιουργικό στυλ. Αγαπώντας τα σαγηνευτικά prints, τα έντονα χρώματα και τα διαχρονικά κομμάτια, η 26χρονη βραβευμένη με Grammy celebrity σπάνια κάνει κάποιο στιλιστικό faux pas.

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά, η Ντούα ενθουσίασε τους θαυμαστές της την Κυριακή, με μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες μπικίνι, ενώ τα εντυπωσιακά μαγιό της μας κάνουν να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι. Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την περιοδεία της Nostalgia, η Λίπα πιθανότατα απολαμβάνει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες της, πριν ξεκινήσει ξανά την περιοδεία της στην Ευρώπη την επόμενη άνοιξη.

Μοιράζοντας με τους θαυμαστές της μια σειρά από ηλιόλουστες φωτογραφίες, η Dua έγραψε απλώς στη λεζάντα των φωτογραφιών της: “~ reset ~”. Η σταρ φαινόταν απίστευτη με ένα τιρκουάζ μπλε μαγιό, δείχνοντας τους επικούς κοιλιακούς της και τη σιλουέτα της, καθώς ήταν ξαπλωμένη σε μια βάρκα.

Προσθέτοντας ένα έντονο colour-block jacket, η Λίπα συνδύασε το τιρκουάζ μαγιό της με ένα φούξια ροζ μπουφάν και έντονο ροζ καπέλο του μπέιζμπολ, ολοκληρώνοντας την αισθητική της Barbie. Άλλες φωτογραφίες έδειχναν τη Dua να ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι, με υπέροχη στάμπα πεταλούδας.

Άφησε τα μακριά μαλλιά της να πέφτουν κάτω από τους ώμους της. με ένα κομψό ακατάστατο updo, μαζί με scrunchie.

Οι θαυμαστές της πλημμύρισαν τα σχόλια της με emoji φωτιάς, καθώς η ανάρτηση της Dua συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο likes, μέσα σε μια ώρα από τη δημοσίευσή τους.

Τέλος, η Λίπα αποφάσισε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, παρέα με τις φίλες της. Την βλέπουμε να κάνει γιόγκα μπροστά στο ειδυλλιακό τοπίο και να φοράει μάσκα ομορφιάς, δείχνοντας ανανεωμένη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Με σέξι σετ εσωρούχων, ποζάρει σε αυλή και το θηλυκό κορμί της «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό

Φαίη Σκορδά: Ντύθηκε ξανά νύφη και είναι μία θεά! – Παντρεύεται;