in

Μαίρη Συνατσάκη: Τότε πριν γίνει μάνα. Φωτογραφίες από όταν έκανε τόπλες διακοπές κ πόζαρε χωρις μαγιό

Η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε σήμερα μέσα από ένα Post στο Instagram ότι είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Ίαν Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις γυναίκες που ήξερε και ξέρει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Έτσι και πριν λίγα χρόνια στη Σαμοθράκη.

Η ταλαντούχα παρουσιάστρια ξεκουραζόταν και απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, προσπαθώντας να γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν

Διαφήμιση

Η όμορφη Μαίρη, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, πόζαρε τόπλες και ανέβασε δυο φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram, ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Στην πρώτη είναι ξαπλωμένη σε μια αιώρα και στη δεύτερη απολαμβάνει το κρυστάλλινο νερό, συνοδεύοντάς τις με τις παρακάτω λεζάντες:

«Εδώ μένω εγώ» και «Εδώ είναι το σπίτι μου». Εννοείται πως και οι δυο έγιναν viral και τρέλαναν τους followers της, που έσπευσαν να της κάνουν like αλλά και να της αφήσουν μια σειρά από αρκετά hot σχόλια.

Πλέον αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για την αγαπημένη influencer όμως ο χειμώνας που θα έρθει θα την αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο αφού θα κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί!

Όσο για αυτές τις φωτογραφίες θα θυμίζουν πάντα την ανεμελιά της νιότης

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Paparazzi φωτογραφία: Η Δήμητρα Ματσούκα με μικροσκοπικό μαγιό διαλύει το Instagram

Η «αμαρτωλή»Τζέσικα Άλμπα στάζει και μας κοιτάζει με όρθιο φρύδι