in

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τις δίδυμες κόρες τους

Πού πήγε η οικογένεια;

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τότε που οι δίδυμες κορούλες τους, Αριάνα και Φιλίππα, ήρθαν στον κόσμο.

Σήμερα όλη η οικογένεια έζησε μία ακόμα όμορφη εμπειρία, η οποία είναι πρωτόγνωρη για τις οχτώ μηνών Αριάνα και Φιλίππα.

Όπως ενημέρωσε τους followers της η Χριστίνα Μπόμπα, το πρωί της Τετάρτης 2/2, εκείνη, ο σύζυγός της και τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια τους έφυγαν για ταξίδι!

Διαφήμιση

Η δημοφιλής influencer δημοσίευσε δύο βίντεο και τρεις φωτογραφίες από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το αεροπλάνο, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει τον προορισμό τους, αλλά προκαλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram να μαντέψουν πού θα πάνε. Πολλοί υποθέτουν ότι η αγαπημένη οικογένεια πήγε Θεσσαλονίκη.

«Το πρώτο μας αεροπορικό ταξίδι!!! Περιττό να σας πω ΤΙ έχουμε κουβαλήσει μαζί μας!
Μάντεψε τον προορισμό μας!» με αυτά τα λόγια συνόδεψε την ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αντώνης Κανάκης: Απαντά στις φήμες που θέλουν το «Ράδιο Αρβύλα» να σταματά από τον ΑΝΤ1

Ελευθερία Ελευθερίου: Επιστρέφει στη σκηνή και βάζει φωτιά στο Instagram