in

Ναταλία Γερμανού: Με άγρια διάθεση τολμάει το zebra μοτίβο της σεζόν

Πλέον, το leopard print έχει μια μόνιμη θέση στις τάσεις της μόδας, ανοίγοντας τις πόρτες για ένα νέο animal print να κυριαρχήσει στην γκαρνταρόμπα μας. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι;

Ορίστε ένα στοιχείο: είναι ασπρόμαυρο, ριγέ και τελευταία είχε μια στιγμή στο προσκήνιο γύρω από το Y2k trend. Το καταλάβατε, η ζέβρα είναι το μοτίβο που προτιμάνε πλέον οι περισσότερες fashionistas.

H Ναταλία Γερμανού τόλμησε να το φορέσει, χαρίζοντας μας δυο εκπληκτικά σύνολα! Το πρώτο look περιλαμβάνει ένα μπλέιζερ σε zebra print, μαζί με ένα στενό μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Συνδύασε το outfit με μια πορτοκαλί μπλούζα από μέσα, δίνοντας λίγο χρώμα και φωτεινότητα στην εμφάνισή της και western μαύρες μπότες και ζώνη.

Διαφήμιση

Η δεύτερη εμφάνιση της παρουσιάστριας του «Καλύτερα δεν γίνεται» περιλάμβανε ένα παντελόνι με σχέδιο ζέβρας. Το συνδύασε με μια μπλούζα σε έντονο λαχανί χρώμα, ένα μακρύ κολιέ, μαύρη ζώνη και μυτερές ψηλοτάκουνες μπότες.

Η μονόχρωμη χρωματική παλέτα κάνει τη ζέβρα εξαιρετικά εύκολη να συνδυαστεί. Απλώς προσθέστε περισσότερο μαύρο ή άσπρο στο σύνολό σας, εάν είστε επιφυλακτικές με το να ντυθείτε με ένα τόσο τολμηρό print. Το μαύρο και το άσπρο είναι επίσης φίλοι με το ροζ, λάιμ και τις ουδέτερες αποχρώσεις.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Μας δείχνει πώς θα είμαστε κομψές με φούστα με σκίσιμο

Μάρα Δαρμουσλή: Ποζάρει με τον δυόμισι μηνών γιο της και στέλνει το δικό της μήνυμα για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη