in

Σοφία Παυλίδου – Σωτήρης Καλυβάτσης: Ήταν τελικά ζευγάρι; Τι απαντούσαν τότε;


Ήταν το 2016 όταν σαν βόμβα έσκασε στα μίντια ο χωρισμός της Σοφίας Παυλίδου με τον Χρήστο Φερεντίνο μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά και αμέσως σχεδόν κυκλοφόρησαν και οι φήμες που θέλουν την Σοφία Παυλίδου να γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή της και μάλιστα έχοντας στο πλευρό της τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Οι δυο τους πάντως, επέμεναν τότε κατά το πρώτο διάστημα ότι είναι μόνο φίλοι κι εδώ που τα λέμε εκείνοι γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα.

Ενοχλημένοι αίθουσα να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους και με το δικό τους τρόπο διαψεύδουν το ενδεχόμενο σχέσης τους κι επιμένουν ότι τους συνδέει μια στενή φιλία…Όπωςείχε αποκαλύψει τότε η εφημερίδα Real Life, η γνωστή ηθοποιός έχει έρθει πιο κοντά με τον Σωτήρη Καλυβάτση, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στενά τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι δυο ηθοποιοί πλέον μοιράζονται το μεγαλύτερο μέρος της μέρας τους με αρκετούς ανθρώπους του περιβάλλοντός τους να κάνουν λόγο για ένα νέο ειδύλλιο.

Διαφήμιση

Γι΄αυτό και η γνωστή ηθοποιός αμέσως μετά την κυκλοφορία των φημών έσπευσε να τις διαψεύσει ανεβάζοντας μια φωτογραφία στα social media και γράφοντας:

«Δεν είμαι σε σχέση παρά τα όσα γράφονται».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης την ίδια στιγμή μέσω της εφημερίδας Freddo έσπευσε αμέσως να δώσει τη δική του αυστηρή απάντηση διαψεύδοντας από την δική του πλευρά τις φήμες που τον ήθελαν ακόμα και το τρίτο πρόσωπο:

«Δεν έχουμε ερωτική σχέση με την Σοφία Παυλίδου. Είμαστε φίλοι», λέει και διευκρινίζει ενοχλημένος: «Είναι ψέματα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Με την Σοφία έχουμε συνεργαστεί τρεις χρονιές στο θέατρο. Με τον Χρήστο συνεργαστήκαμε στο ραδιόφωνο. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι δυνατόν;»…

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Πρισίλα Πρίσλεϋ : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ – Οι πλαστικές της είναι το χειρότερο extreme make over που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου. Φωτογραφία

Ματιές στο παρελθόν: Σοφία Βεργκάρα – Έτσι ήταν στα 15 της. Χωρίς στήθος με πανύψηλα πόδια. Φωτογραφία