in

Χωρίς Έλεος: Η Γουάντα Νάρα στο μπαλκόνι σου δείχνει τα μπαλκόνια της. Θολούρα

Η Γουάντα Νάρα έχει καμπύλες και θέλει να τις δείχνει. Τι να κάνουμε τώρα; χαλάς χατήρι; Δε χαλάς!

Όπως έχει πει και ο Σάκης Τανιμανίδης, οι followers είναι ένα θηρίο και πρέπει να τους ταΐζεις, όπως και τον αλγόριθμο του Instagram για να μη σου φεύγουν!

Και στην περίπτωση της Wanda Nara μιλάμε ότι θέλει τάισμα ένας πληθυσμός όσο ολόκληρη η Ελλάδα, αφού διαθέτει κάτι παραπάνω από 11 εκατομμύρια ακόλουθους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Διαφήμιση

Το μοντέλο ηθοποιός και επιτυχημένη επιχειρηματίας έχει βγάλει τη δική της σειρά με μαγιό και δεν σταματά να την επιδεικνύει όπου κι αν βρεθεί.

Για να δείξεις βέβαια μαγιό, χρειάζεσαι και το σωματότυπο που μπορεί να το αναδεικνύει καλύτερα και η Wanda Nara εργάζεται προς αυτόν τον σκοπό και μάλιστα έναντι αμοιβής!

Και γυμνάζεται και πληρώνεται. Είναι influencer και γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών την έχει εμπιστευτεί ως brand Ambassador. Το ίδιο και άλλη εταιρεία με όργανα γυμναστικής!

Αξία από όλο αυτό ανεκτίμητη!

Η Γουάντα διατηρεί το σώμα της σε άριστη φυσική κατάσταση, είναι θελκτική και ποθητή από τον άντρα της, πληρώνεται για να φοράει ρούχα, πληρώνεται για να χρησιμοποιεί συγκεκριμένα όργανα γυμναστικής, ταΐζει και τους followers και αυτοί αυξάνονται και πληθύνονται!

Και όσο οι ακόλουθοι θα αυξάνονται ο κύκλος αυτός δεν θα κλείνει ποτέ! Περισσότερο κοινό, περισσότερες χορηγίες, περισσότερο οφθαλμόλουτρο και θέαμα.

Win-win καταστάσεις από όπου και αν το δεις.

Έτσι λοιπόν σε ένα διάλειμμα από τη γυμναστική στο σπίτι, βγήκε στο μπαλκόνι και με θέα Παρίσι, μας έδειξε τα κάλλη της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Camila Cabello: Με ανοιχτό πουκάμισο ΧΩΡΙΣ σουτιέν σου φωνάζει κάτι επίκαιρο. Ξανά Viral η φωτογραφία αυτή

Τζούλια Νόβα: Μετά το σφυροδρέπανο… Ισαποστάκιας για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Είναι και με τους δύο