in

Μαίρη Συνατσάκη: Το wolf cut είναι η τάση στα μαλλιά για την Άνοιξη 2022

Υπάρχει ένα κούρεμα που εμφανίζεται πρόσφατα στο ραντάρ όλων μας: το wolf cut. Αυτό το κούρεμα έχει γίνει viral αίσθηση του TikTok και λατρεύεται από τις γυναίκες, επειδή είναι edgy και επαναστατικό.

Το υπέροχο αυτό κούρεμα προσφέρει ευελιξία και μπορεί να δημιουργηθεί σε όλα τα μήκη και τις υφές μαλλιών. Ταιριάζει επίσης καλά με όλα τα χρώματα μαλλιών και μπορεί να είναι πιο δραματικό ή διακριτικό, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το προτίμησε και το style icon Μαίρη Συνατσάκη, κάνοντας την πιο υπέροχη αλλαγή.

Διαφήμιση

Το wolf cut είναι ένα στυλ που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε στρώσεις. Τα επάνω στρώματα κόβονται πιο κοντά για να δώσουν στη κορυφή περισσότερο όγκο και πληρότητα, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά φαίνονται πιο λεπτά. Είναι ένα κούρεμα που μπορεί να δημιουργηθεί σε μαλλιά κάθε μήκους και υφής, συμπεριλαμβανομένων των κοντών μαλλιών.

Η διαφορά μεταξύ των κοντών και των μακρύτερων μήκων είναι ότι το κόψιμο θα είναι πολύ πιο αισθητό, όταν είναι πιο κοντό. Όπως και να έχει, αυτή είναι μια υπέροχη επιλογή για κάποιον που θέλει να εκφραστεί με τα μαλλιά του και θέλει μια διασκεδαστική, μοντέρνα και ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Τέλος, τα statement highlights είναι μια εμφάνιση των 80s που έχει κάνει μεγάλη επιστροφή τα τελευταία χρόνια, γιατί είναι trendy και cool. Η προσθήκη παχύρρευστων γραμμών χρώματος στα μαλλιά μπορεί να είναι απίστευτα κολακευτική, ειδικά όταν είναι στρατηγικά τοποθετημένα για να πέφτουν γύρω από το πρόσωπο, πλαισιώνοντάς το.

Τα χρώματα που θα επιλέξετε μπορεί να είναι φυσικά, για παράδειγμα, ξανθές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά ή πιο τολμηρά με έντονο χρώμα, όπως ροζ ή μπλε. Αυτή η ευέλικτη επιλογή μπορεί να δημιουργηθεί με διάφορους τρόπους και δημιουργεί μια νεανική εμφάνιση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Jennifer Lopez: Η σταρ απογειώνει τις ολόσωμες φόρμες

Η Κάντις Σουάνπολ κάνει γυμναστική και ο Κώστας Φραγκολιάς την έχει λιώσει στα likes. Κ πως να μη κανεις σε τέτοιες φωτογραφίες