in

Βάσω Λασκαράκη: Ο λόγος που προτιμάει το φυσικό μακιγιάζ για τις εμφανίσεις της

Όταν πρόκειται για μακιγιάζ, μερικές φορές όσο λιγότερο φοράτε, τόσο το καλύτερο. Μια λαμπερή εμφάνιση είναι πολύ καλή, αλλά απλώς δεν είναι πρακτική για καθημερινές περιστάσεις, όπως το πανεπιστήμιο ή τη δουλειά.

Το φυσικό μακιγιάζ θα βελτιώσει τα χαρακτηριστικά σας, αντί να συγκαλύψει τα ελαττώματα. Είναι μια απλή προσέγγιση που εστιάζει σε μερικές βασικές περιοχές του προσώπου και αναδεικνύει το καλύτερό τους, με διακριτικό τρόπο. Θα χρησιμοποιήσετε λιγότερα προϊόντα, θα χρειαστείτε λιγότερο χρόνο και δεν χρειάζεται να γνωρίζετε σύνθετες τεχνικές, για να επιτύχετε την επιθυμητή εμφάνιση.

Διαφήμιση

Η Βάσω Λασκαράκη προτιμάει το φυσικό μακιγιάζ, για τις περισσότερες εμφανίσεις της. Είτε είναι για πρωινή βόλτα είτε για βραδινή έξοδο, η γνωστή ηθοποιός βασίζεται στην φυσική ομορφιά της.

Αναλυτικότερα, η Λασκαράκη ξεκινάει τη ρουτίνα της, φροντίζοντας το δέρμα της. Η ρουτίνα περιλαμβάνει καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση, αλλά αντιμετωπίζει επίσης θέματα όπως κηλίδες, γήρανση, ξηρότητα ή κατεστραμμένο φραγμό του δέρματος.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί αντηλιακό για να προστατευτεί από περαιτέρω ζημιές και ένα primer, για την εξομάλυνση του τόνου του δέρματος. Προτιμά ένα ελαφρύ έως μέτριο foundation και χρησιμοποιεί κονσίλερ και πούδρα σε στρατηγικά μόνο σημεία.

Έπειτα, βάζει λίγο διακριτικό χρώμα στα μάγουλά της με ρουζ και προαιρετικά σκιά ματιών και eyeliner. Ολοκληρώνει την εμφάνισή της με ενυδατωμένα χείλη και ουδέτερο lip gloss.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Κάντις Σουάνπολ κάνει γυμναστική και ο Κώστας Φραγκολιάς την έχει λιώσει στα likes. Κ πως να μη κανεις σε τέτοιες φωτογραφίες

Βίκυ Καγιά: Το νέο μέλος της οικογένειας ακούει στο όνομα Spotty