in

Lottie Moss: Ποζάρει topless και αστειεύεται για τα ναρκωτικά

Η 24χρονη Βρετανίδα δεν σταματά να σκανδαλίζει την ανδρική φαντασία

Aν και μόλις πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε την θεραπεία απεξάρτησης από την κοκαΐνη, η Lottie Moss συνεχίζει να προκαλεί με τις καυτές αναρτήσεις της και να αντιμετωπίζει με χιούμορ τα ναρκωτικά.

Τη Δευτέρα 7/3, η αδελφή του παγκοσμίου φήμης μοντέλου Kate Moss αναστάτωσε, για ακόμα μία φορά, τους περισσότερους από 434.000 followers της, όταν δημοσίευσε δύο mirror selfies, στις οποίες εμφανίζεται topless.

Διαφήμιση

Το 24χρονο μοντέλο, φορώντας μόνο ένα λευκό στρινγκ και ψηλοτάκουνες, ασημένιες γόβες, επιδεικνύει την ωραία πλάτη, τους γλουτούς και τα τατουάζ της. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, έχει τονίσει τα μάτια της, εφαρμόζοντας γυαλιστερή σκιά και μάσκαρα.

Το (σχεδόν) γυμνό της look αποθέωσε, φορώντας λευκά, πουπουλένια φτερά νεράιδας.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρεται έμμεσα στο ναρκωτικό LSD, γράφοντας «Στοιχηματίζω ότι νιώθει σαν νεράιδα», ενώ έβαλε ως τοποθεσία της το Λονδίνο.

Σύμφωνα με σημερινό (7/3/2022) άρθρο της DailyMail.com, τον Φεβρουάριο του 2022, η διάσημη influencer αποκάλυψε, μέσω των social media, ότι βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, συγκεκριμένα σε μία εγκατάσταση στην πολιτεία της Αριζόνα των ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα, η ετεροθαλής 48χρονη αδερφή της, Kate Moss, παρόλο που είναι στεναχωρημένη με την κατάστασή της και τις επαγγελματικές της επιλογές -εργάζεται ως μοντέλο του OnlyFans-, θα κρατήσει την κόρη της, Lila Moss, μακριά της για να την προστατεύσει.

Κate Moss

Μία πηγή δήλωσε στο Page Six: «Η 19χρονη κόρη της Kate, Lila, δεν θα έχει καμία επαφή με τη Lottie». 

Lila Moss

Η 48χρονη επιτυχημένη επιχειρηματίας και μοντέλο, η οποία έχει τον ίδιο πατέρα με την Lottie Μοss αλλά όχι την ίδια μητέρα, φοβάται τις βαριές συνέπειες που μπορεί να έχει η συναναστροφή της κόρης της, Lila, με ένα εξαρτημένο από τα ναρκωτικά άτομο, οπότε θα μείνει μακριά από την αδελφή της, η οποία έχει πλέον βγει από το κέντρο απεξάρτησης.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Με λευκό κοστούμι, βόλταρε στην Φλωρεντία της Ιταλίας και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε

Γιώργος Χρανιώτης: Σε ποιο ελληνικό νησάκι γιορτάζει τις Απόκριες;