in ,

Elsa Hosk: Λαμπερή εμφάνιση με γούνινο παλτό στη New York Fashion Week

Η Έλσα Χοσκ, 32 ετών, φόρεσε το πιο stylish σύνολο, για να παρευρεθεί στην επίδειξη του Coach, στη New York Fashion Week, τη Δευτέρα.

Το σούπερ μόντελ επέλεξε ένα tan γούνινο παλτό, που έφτανε μέχρι τους μηρούς, πάνω από ένα μαύρο φόρεμα με σχέδια. Συνδύασε το look με ένα ζευγάρι απαλές ροζ χειμερινές μπότες, με δαντέλα και ένα ροζ τσαντάκι Coach. Οι συγκεκριμένες statement μπότες είχαν μπλε τόνους στο μπροστινό μέρος, κάνοντας ωραία αντίθεση.

Διαφήμιση

Τα φωτεινά ξανθά της μαλλιά της έπεφταν στους ώμους της, καθώς επέλεξε μακιγιάζ σε φυσικές αποχρώσεις. Τα μπλε μάτια της Elsa τονίστηκαν με μαύρο cat-eye liner και μάσκαρα που μακραίνει τις βλεφαρίδες. Τα χείλη της ήταν σε nude απόχρωση, με περίγραμμα σε πιο σκούρο χρώμα.

Η influencer, η οποία καλωσόρισε την κόρη της Tuulikki Joan με τον Tom Daly πέρυσι, εθεάθη να βγάζει φωτογραφίες κατεβαίνοντας από ένα κίτρινο λεωφορείο, με το διάσημο λογότυπο «C» του Coach.

Η Χοσκ μοιράστηκε στο Instagram πολλαπλές εικόνες από την πολυάσχολη μέρα της, με τους 7,3 εκατομμύρια followers της. Στη λεζάντα έγραψε: «Πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά μου @coach». Πρόσθεσε πολλά emoji με ροζ καρδιά και σημείωσε, «λάτρεψα το σόου σήμερα!»

 

 

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δούκισσα Νομικού: Ποια παπούτσια ταιριάζουν απόλυτα με το μίνι φόρεμά σου;

Kim Kardashian: Μοιράστηκε καυτές φωτογραφίες με εσώρουχα για τον Άγιο Βαλεντίνο