in

Κάρα Ντελ Τόρο: Μιά Τεξανή βάζει μαγιό, ανακτά τον έλεγχο και στο δείχνει με τις φωτογραφίες της

Η Κάρα Ντελ Τόρο μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό στο Τέξας και της δημιουργήθηκε από μικρή η επιθυμία να ζήσει μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Ο λόγος ήταν μία συμμαθήτρια η οποία τότε ήταν ηθοποιός και έπαιζε σε μία παιδική σειρά. Όπως έχει εξομολογηθεί η Κάρα Ντελ Τόρο αυτό στα μάτια της φαινόταν πολύ διασκεδαστικό και λαμπερό! Η συμμαθήτρια έπαιρνε συχνά το αεροπλάνο και ταξίδευε προς το Los Angeles για τα γυρίσματα και όλο αυτό ήταν εξαιρετικά σπάνιο στη μικρή της πόλη! Αυτό την ενέπνευσε να θέλει να γίνει ηθοποιός!

Διαφήμιση

Καθώς μεγάλωνε και μάλλον διαπίστωσε και η ίδια ότι είχε τα απαραίτητα προσόντα, γράφτηκε σε έναν πρακτορείο μοντέλων στο Χιούστον και και ξεκίνησε τη λαμπρή της καριέρα στο μόντελινγκ. Έχει συνεργαστεί με Guess, Carl’s JR, YSL, VS, Harper’s Bazaar και πολλά πολλά άλλα.

Στα social media αριθμεί εκατομμύρια ακόλουθους και ανάλογα το ποιο συμπεριφέρεται διαφορετικά. Της αρέσει η μόδα, η ομορφιά, το glam, τα μαλλιά, το μακιγιάζ και όλη η διαδικασία της προετοιμασίας και σε αυτήν κυρίως εστιάζει στο Tik tok!

Στο Instagram τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά και κρατάει μία πιο προσωπική ατμόσφαιρα.

Επειδή στις φωτογραφίες ως μοντέλο δεν έχει η ίδια την επιμέλεια των ρούχων και των μαλλιών στο instagram ανακτά τον έλεγχο του styling και μας δείχνει αυτό που πραγματικά είναι.

Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε και εμείς

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: 7 φίλες της κοπέλας σου που δεν συμπάθησες ποτέ: Οι ανεπιθύμητες που θα σε πρήξουν. Τρελό γέλιο

Κιτ Κλημεντίνη Κίναν: Η κόρη της Σίνθια Ρόουλι ψάχνει γαμπρό στο ριάλιτι The bachelor