in

Rihanna: Σέξι και εντυπωσιακή με αθλητικό look

Η διάσημη pop star πήγε για δείπνο με τον σύντροφό της σε εστιατόριο του Μανχάταν και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη

Tις τελευταίες εβδομάδες, η Rihanna κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον A$AP Rocky και τραβά πάντα όλα τα βλέμματα πάνω της.

Το Σάββατο (22/1), το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη έξω από το εστιατόριο Peasant, στη γειτονιά SoHo του κέντρου του Μανχάταν, όπου πήγε να απολαύσει το δείπνο του.

H πανέμορφη τραγουδίστρια πέτυχε ένα σπορ, σέξι ντύσιμο, το οποίο της ταιριάζει ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα, φορούσε μία λευκή, φαρδιά ποδοσφαιρική μπλούζα Martine Rose, αξίας 200 δολαρίων, ως μίνι φόρεμα. Προστασία από το κρύο και στιλ της χάριζε το oversized, κόκκινο μπουφάν. Παράλληλα, η δημιουργός του brand Savage X Fenty εκτόξευσε τη θηλυκότητά της με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα, τα οποία έδεναν με ασημί λουράκι στους αστραγάλους της. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, επέλεξε γάντια MiuMiu σε στιλ τερματοφύλακα, τα οποία κοστίζουν 670 δολάρια, και μακριά, διαμαντένια σκουλαρίκια. Ολοκλήρωσε το outfit της με ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ και ένα έντονο, κόκκινο κραγιόν.

Διαφήμιση

Ο Rocky (ολόκληρο όνομα Rakim Athelaston Mayers) είχε ένα εξίσου εκκεντρικό ντύσιμο με αυτό της συντρόφου του. Φορούσε γούνα, σε μπεζ-χρυσό χρώμα, σκουρόχρωμη μπλούζα, μαύρο παντελόνι, μπότες και σκούφο.

Η Rihanna (ολόκληρο όνομα Robyn Rihanna Fenty) και ο Rocky βγήκαν από το αμάξι τους και κατευθύνθηκαν προς το πεζοδρόμιο. Περπάτησαν πιασμένοι χέρι-χέρι μέχρι την είσοδο του εστιατορίου. Το διάσημο ζευγάρι φωτίστηκε με φλας, μόλις οι παρευρισκόμενοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του, και άρχισαν να το τραβούν φωτογραφίες με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου τους.

Σύμφωνα με άρθρο της DailyMail, η Rihanna, πριν συναντηθεί με τον καλό της για το δείπνο τους, βρισκόταν σε ένα μουσικό στούντιο στο Μπρούκλιν.

Η πλούσια επιχειρηματίας και καλλιτέχνιδα και ο 33χρονος ράπερ και παραγωγός δίσκων ήταν φίλοι για πολλά χρόνια, μέχρι που τον Ιανουάριο του 2020 ένας έρωτας γεννήθηκε ανάμεσά τους.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που η pop star κυκλοφόρησε το τελευταίο της μουσικό άλμπουμ, το Anti, τον Ιανουάριο του 2016, το οποίο περιλάμβανε τα τραγούδια Work, Kiss It Better, Needed Me και Love On The Brain. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, έχει αφήσει πίσω της τα προηγούμενα χορευτικά της τραγούδια, τα οποία ακούγονταν πολύ στο ραδιόφωνο, για μία πιο ψυχαγωγική μουσική, η οποία νιώθει ότι είναι πιο «αυθεντική και απελευθερωτική». Ο επερχόμενος δίσκος της θα διαφέρει από τους υπόλοιπους, καθώς το τελευταίο διάστημα δοκιμάζει νέα πράγματα στο χώρο της μουσικής. «Πραγματικά πειραματίζομαι. Η μουσική είναι σαν τη μόδα. Πρέπει να μπορώ να τραγουδήσω ό,τι θέλω. Πρέπει να μπορώ να φοράω ό,τι θέλω. Αντιμετωπίζω τη μουσική με τον ίδιο τρόπο. Διασκεδάζω και ο νέος δίσκος μου θα είναι τελείως διαφορετικός» τόνισε πρόσφατα η καλλονή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο μουσικό άλμπουμ της.

Με πωλήσεις άνω των 250 εκατομμυρίων δίσκων παγκοσμίως, η Rihanna, η οποία έχει κερδίσει εννέα βραβεία Grammy, ανήκει στους καλλιτέχνες με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2021 είναι η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός, με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Puffer Jacket: Το μπουφάν που προτιμούν οι διάσημες στα χιόνια

Ελεονώρα Μελέτη: Το νέο bob κούρεμα που έχουμε αγαπήσει