in

Lottie Moss: «Νιώθω πιο άνετη, όταν είμαι γυμνή» δηλώνει η σταρ του OnlyFans

Η 24χρονη καλλονή λέει πως η αδελφή της, Kate Moss, είναι «περήφανη» για εκείνη και συγκεκριμένα για την επιλογή της να γδύνεται δημοσίως

Όταν δεν φοράει τίποτα, νιώθει πιο άνετη, υποστηρίζει η ετεροθαλής αδελφή τou σούπερ μόντελ Kate Moss, Lottie Moss, και δεν ντρέπεται ούτε να το πει ούτε να το δείξει! Είναι απελευθερωμένη η κοπέλα!

Σε συνέντευξή της στο στο podcast «Call Her Daddy» την Τετάρτη 27/4, η 24χρονη influencer μίλησε για τη συμμετοχή της στο OnlyFans, λέγοντας: «Αισθάνομαι πιο απελευθερωμένη όταν είμαι γυμνή. Νιώθω τεράστια δύναμη, όταν είμαι πολύ χαρούμενη και σέξι».

Διαφήμιση

Τον Ιούνιο του 2021 η Lottie Moss άρχισε να δημοσιεύει περιεχόμενο στον ιστότοπο για ενήλικες και πολύ γρήγορα, χάρη στις προκλητικές φωτογραφίες και βίντεο που «ανέβαζε», αναδείχθηκε σε… σταρ.

Τον Μάρτιο του 2022, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, η καλλονή από το Λονδίνο ανάρτησε στο OnlyFans ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να κάνει τα ερωτικά της παιχνίδια και να καπνίζει μαριχουάνα. Η εντυπωσιακή ξανθιά, ωστόσο, είπε στο podcast ότι δεν αισθάνεται άβολα για τις αντιδράσεις που προκαλεί. «Φοβόμουν τόσο πολύ να γίνω αυτή που είμαι, τώρα απλά το απολαμβάνω» δήλωσε.

Η Lottie Moss αποκάλυψε ότι η ιδέα να δημιουργήσει λογαριασμό στο OnlyFans της ήρθε, όταν έμαθε ότι μία συγκάτοικός της δούλευε για αυτόν τον ιστότοπο και έβγαζε αρκετά χρήματα. «Μόλις την είδα, είπα: “Αυτό θέλω να κάνω. Φαίνεται τόσο διασκεδαστικό”» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα να ανακοινώσει στην μαμά της, Inger Solnordal, ότι θα «ανοίξει» λογαριασμό στο OnlyFans, η συζήτηση ήταν άβολη: «Προφανώς ήταν δύσκολο. Εγώ και η μαμά μου δεν μιλούσαμε για μερικές εβδομάδες -αφού δημιούργησα τον λογαριασμό-, αλλά μετά το ξεπέρασε και έχουμε μία υπέροχη σχέση τώρα».

Όσον αφορά τη διάσημη αδερφή της, Kate Moss, αυτή -όπως τόνισε η Lottie- την υποστήριζε από την πρώτη στιγμή. «Η Κate είπε: “Είμαι πολύ περήφανη για σένα, ό,τι κι αν κάνεις”. Νομίζω ότι ήταν επίσης πολύ χαρούμενη που δεν κάνω ακριβώς αυτό που κάνει εκείνη, δηλαδή μόντελινγκ» δήλωσε.

Η Lottie έκανε για αρκετά χρόνια μόντελινγκ, εμφανίστηκε στις σελίδες δεκάδων περιοδικών μόδας, αλλά έγινε «πολύ δυστυχισμένη» στον κλάδο. «Ήμουν εξαιρετικά ανασφαλής. Ήμουν νέο παιδί. 13, 14 ετών μπήκα στον χώρο του μόντελινγκ και άνθρωποι του κλάδου μου έλεγαν ότι έπρεπε να χάσω βάρος» θυμάται με ειλικρίνεια.

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου: Με μία φωτογραφία, ευχαριστεί θαυμαστές και φίλους για τις ευχές τους – Πού γιόρτασε τα γενέθλιά της;

Η Γη της Ελιάς: Επεισόδια 188, 189, 190, 191α – Η Δίωξη Ναρκωτικών αρπάζει τον Θύμιο και τον ανακρίνει