in , ,

Victoria Beckham: Αντιγράψτε το εικονικό μακιγιάζ των χειλιών της

Η Victoria Beckham, γνωστή τραγουδίστρια και beauty icon, διαθέτει το δικό της fashion brand, όπως και τη δική της συλλογή με καλλυντικά.

Ένα από τα αγαπημένα της beauty look, το οποίο έρχεται από τα 90s, είναι φέτος και πάλι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις. Η Victoria το έχει αγαπήσει και το φοράει χρόνια τώρα. Σε τι αναφερόμαστε; Το περίγραμμα στα χείλη.

Η Beckham μας έδειξε πως πετυχαίνει το αγαπημένο της trend, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Αρχικά, χρησιμοποιεί το Posh Lipstick από την συλλογή της, στην απόχρωση Pout και μολύβι έναν τόνο πιο σκούρο.

Διαφήμιση

Όπως εξηγεί η Victoria, στην αρχή εφαρμόζει το μολύβι ελαφρώς πιο πάνω από το περίγραμμα των χειλιών της. Ο στόχος είναι να τα κάνει να φαίνονται πιο juicy και μεγάλα, ενώ στη συνέχεια, ενώνει με το μολύβι τις δύο καμπύλες των χειλιών, στο σημείο που ονομάζεται «cupid’s bow».

Τέλος, όσον αφορά την ρουτίνα ομορφιάς της, η ίδια αναφέρει: «Με τα χρόνια έμαθα πραγματικά ποια συστατικά λειτουργούν για το δέρμα μου. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ πολύ ισχυρές φόρμουλες που έχουν πολλά οφέλη και περιλαμβάνουν βασικά ενεργά συστατικά, όπως νιασιναμίδη, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Britney Spears: Χορεύει με αποκαλυπτικό, κόκκινο μπικίνι και ρίχνει το Instagram – Viral βίντεο

Δέσποινα Βανδή: Η νέα παρουσιάστρια του Chart Show