in ,

Η 47αρα που βάζει κάτω τις 20αρες: Η Άλι Λάντρι θα σου «πετάξει» τα μάτια έξω

Μπορεί να είναι 47, αλλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις νεαρές γυναίκες. Ο λόγος για την Άλι Λάντρι που κρατιέται σε φόρμα και εμφανίζεται στις παραλίες με τα πιο σεξι μπικίνι που κυκλοφορούν.

Η πρώην Miss Αμερική, έχει παραδεχτεί την αγάπη της για τον αθλητισμό ενώ όπου σταθεί και όπου βρεθεί κάτι θα κάνει: σερφ, περπάτημα, γυμναστήριο. Παρόλο που έχει πάψει να ασχολείται με το μόντελινγκ, κρατιέται σε εξαιρετική φόρμα και παραθερίζει στις παραλίες με εντυπωσιακά μαγιό.
Η Άλι βρέθηκε μαζί με τις φίλες της στο Μεξικό για διακοπές. Μπορεί η Άλι να ετοιμάζεται να μπει στα 47 και να έχει τρία παιδιά, αλλά ο χρόνος δεν έχει περάσει από το σώμα της-και ιδιαίτερα το πρόσωπο της-γεγονός που το αποδεικνύουν οι παρακάτω φωτογραφίες.
Ali landry
Όσο για το μυστικό της νεανικής της εμφάνισης, αποκαλύπτει: «Προσπαθώ να μην αγχώνομαι και καθαρίζω πάντα καλά το πρόσωπό μου από το μεικάπ πριν κοιμηθώ».

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
adidas performance pro boost low cut

Adidas Performance Pro Boost Low: Το μπασκετικό παπούτσι που θα λατρέψεις

Μέλι με κανέλα. Αυτός είναι ο λόγος να το εντάξεις στη διατροφή σου καθε μέρα