in

Λευτέρης Αυγενάκης: «Γυαλιά-καρφιά» το γραφείο του – Η αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού στα social media (pics)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Άγνωστοι εισέβαλαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκη, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το περιστατικό σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ με ανάρτηση του στα social media, που κάνει λόγο για «τρομοκρατικές επιθέσεις».

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το cretalive.gr, μία ομάδα περίπου 10 ατόμων, εισέβαλε στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη και προχώρησε σε εκτεταμένες ζημιές. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, οι εισβολές έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Στο γραφείο του κ. Αυγενάκη, σύμφωνα με το cretalive.gr, έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και η σήμανση. 

Διαφήμιση

Δείτε φωτογραφίες:Το σχόλιο του Λευτέρη Αυγενάκη

Το περιστατικό σχολίασε ο Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτηση του στα social media, που κάνει λόγο για «τρομοκρατικές επιθέσεις». «Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους» αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ. 

Και προσθέτει: «Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.

Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Αναμένω την καταδίκη απ΄ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».

Με πληροφορίες από cretalive.gr

Πηγή φωτογραφιών: cretalive.gr

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Όλες οι «καινοτομίες» που εφαρμόστηκαν από το 1952 μέχρι και σήμερα για την ασφάλεια των πιλότων της F1

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σκεφτείτε τους άλλους και κάντε το εμβόλιο