in

Viral Βίντεο: Ξανθιά με καφέ λεκέ στο άσπρο μαγιό της ζητά να της βάλουν…λάδι. Και φωτογραφία

Είναι από τα αγαπημένα μας viral βίντεο το οποίο είχε εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Και πώς να μην έχει αφού και μόνο η εμφάνιση της πρωταγωνίστριας αρκεί για να στρέψει ανδρικά και γυναικεία κεφάλια.

Η συνέχεια βέβαια είναι ακόμα πιο απολαυστική και θα τη δει στο πιο κάτω βίντεο.

Είναι ξανθιά, αποπνέει τον αέρα μιας σοφιστικέ τύπισσας και έχει και κορμάρα. Η παρουσία της στην παραλία συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα στα οπίσθια της. Όχι όμως για τον λόγο που φαντάζεστε.

Διαφήμιση

Η κακομοίρα ήθελε να της βάλουν αντηλιακό και συνειδητοποιούσε ότι την κοιτούσαν περίεργα και περιπαικτικά. Μια καφέ κηλίδα στο κάτω μέρος του μαγιό, στην πίσω πλευρά, κηλίδωνε την εικόνα της.

Άλλοι θεώρησαν πως είχε γίνει αυτό που λένε «πήγα για αέριο και έφυγε…», ξέρετε τη συνέχεια. Άλλοι σκέφτηκαν ότι ήταν ο κόκκινος πλανήτης που έρχεται κάθε μήνα.

Κι όμως με τέτοιο ωραίο κορμί κανείς δεν δίστασε να την αλείψει στην πλάτη, με τους περισσότερους να της λένε τι έχει συμβεί, ενώ κάποιος έβαλε το χέρι του να το καθαρίσει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ντάφνι Τζόι: ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ. Σελφάρει με ανοιχτά πόδια και πουκάμισο χωρίς σουτιέν & διαλύει το Instagram. Φωτογραφία και βίντεο

Χαλκίδα: Viral Φωτογραφία! Έφτιαξαν διάβαση και την έστειλαν…. Στην Εύβοια τα καλύτερα μυαλά της Ελλάδας. Τρελό γέλιο