in

GNTM: Τους πήρε η σκουπιδιάρα… Πάτος για Βίκυ Καγιά και το παρεάκι της. Πόσο τηλεθέαση κάνει το ριάλιτι;

Τελικά στην Ελλάδα παράγουμε περισσότερο diversity από όσο μπορούμε να διαχειριστούμε στα ριάλιτι μοντέλων σε στυλ Next Top Model Ελλάδας.

Η Βίκυ Καγιά και η παρέα της στο ριάλιτι μοντέλων έκαναν την εξαίρεση κανόνα, γέμισαν ένα τηλεοπτικό προϊόν με υποψήφια μοντέλα που δεν έχουν καμία σχέση με μοντέλα και βλέπουν μονοψήφια νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης!

Είναι χαρακτηριστικό όχι στο γενικό σύνολο χθες το Next Top Model Ελλάδας σημείωσε τηλεθέαση μόλις 8,4% ενώ έκανε 11,3 στο δυναμικό κοινό!

Διαφήμιση

Ήδη από το ριάλιτι μοντέλων έχουμε αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις με αποτέλεσμα να σκέφτονται να καλέσουν πίσω κάποιες από τις κοπέλες που είχαν κόψει!

Η Νικολ προστεθηκε στην λιστα των Αννας, Εβελινας, Εφης και Αλεξιας.

Οσα προβληματα οικογενειακα και λοιπα και αν εχουν οι παικτριες, ειναι
αδυνατον να καταγραφονται πεντε αποχωρησεις στα πρωτα επεισοδια. Κατι πηγαινει εντελως στραβα στο ριαλιτι

Όπως αντιλαμβάνεστε πάλι μοντέλα επιπέδου “παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια¨ θα μπουν μέσα στο σπίτι του Next Top Model Ελλάδας αλλά μάλλον θα πρέπει να σκεφτούν την αντικατάσταση της κριτικής επιτροπής με την Αννίτα Πάνια και το δικό της cast!




Σαφώς μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης θα σημείωνε!

Στο Twitter γίνετι ήδη πάρτυ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Μπιγιόνσε: Κάνει pole dancing φορώντας σέξι κορμάκια και τρελαίνει το κοινό της

τζεσικα σιμπσον

Τζέσικα Σίμπσον: Με ΤΣΙΤΑ κολλητό φόρεμα και κορδόνια στο στήθoς μοίρασε εγκεφαλικά – Δες τη φωτογραφία