in

Adidas Performance Pro Boost Low: Το μπασκετικό παπούτσι που θα λατρέψεις

Το Pro Boost της adidas με χαμηλό κόψιμο στο κολάρο έρχεται να δώσει στον αθλητή αυτό που ακριβώς χρειάζεται!
Τα μπασκετικά παπούτσια αυτά δίνουν πραγματικά το πλεονέκτημα που ανζητάς!
Σταθερότητα και ελευθερία κινήσεων στον αστράγαλο και μέγιστη επιστροφή ενέργειας και κάθε πάτημα. Το υφασμάτινο επάνω μέρος του παπουτσιού προσφερει ανεση στον αθλητή και επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, ενώ η επένδυση από συνθετικό δέρμα στο μπροστά μέρος αυξάνει την ανθεκτικότητα του στα κρίσιμα σημεία.
adidas performance pro boost low cut
Το low cut κολάρο προσφέρει ελευθερία πλευρικών κινήσεων ενώ η ενισχυμένη στο εσωτερικό του ελαστική ταινία σε συνδυασμό με το επιπλέον στρωμα υφάσματος στη γλώσσα του παπουτσιού αναλαμβάνουν κρατούν το πόδι σταθερό
Η μεγάλη καινοτομία όμως βρίσκεται στην ενδιάμεση του σόλα. Τεχνολογία Boost σε συνδυασμό με Lightstrike.
Μια μικρή στρώση απο Lightstrike περιμετρικά του παπουτσιού δίνει την απαιτούμενη σταθερότητα στα κρίσιμα σημεία στο πλαϊνό και πίσω μέρος, ενώ κρατά χαμηλό το βάρος του παπουτσιού.
Σο εσωτερικό της ενδιάμεσης σόλας έχουμε το υλικό boost που προσφέρει ιδανική επιστροφή ενέργειας και ένα μαλακό και ξεκούραστο πάτημα, ο τέλειος συνδυασμός!
Τέλος στην εξωτερική σόλα κατασκευασμένη από καουτσούκ έχουμε το κλασικό μοτίβο ψαροκόκκαλο για τέλειο πρόσφυση σε όλες τις κινήσεις προς κάθε κατευθυνση.
Βρες όλα τα Μπασκετικά παπούτσια adidas εδω αλλά και τα συγκεκριμένα
adidas Performance Pro Boost Low Ανδρικά Παπούτσια Για Μπάσκετ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση
Αθλητικα παπούτσια

Πάρε τα αθλητικά σου: Ξεκίνα το τρέξιμο χθες!

Ali landry

Η 47αρα που βάζει κάτω τις 20αρες: Η Άλι Λάντρι θα σου «πετάξει» τα μάτια έξω