in

Eurovision ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ για να μη σας ταιζουν ΣΑΝΟ. Αυτές είναι οι πιθανότητες για Ελλάδα και Κύπρο

γιουροβιζιον στοιχηματα

Eπειδή πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται για τις ελπίδες της Κύπρου aλλά και της Ελλάδας, αν περάσει απόψε του στον τελικό για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Eurovision εδώ θα βάλουμε τα πράγματα στην τάξη.
Στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ισχύει αποκλειστικά και μόνο ο πρώτος είναι πρώτος ο δεύτερος και οι υπόλοιποι είναι τίποτα όταν το διακύβευμα είναι η ηίκη ενός κράτους.
Αν μιλάμε για ανάδειξη νέων τραγουδιστών τις δυνατότητες τους για να κάνουν ή να ξεκινήσουν καριέρα αυτό δεν έχει να κάνει με το κομμάτι της Eurovision αλλα με τις φιλοδοξίες των τραγουδιστών.
Ποιες είναι οι ελπίδες της Κύπρου να κερδίσει τη Eurovision σύμφωνα με τα στοιχήματα.
Είναι μόλις δύο τα εκατό
Ποια είναι η πιθανότητα να κερδίσει τη Eurovision η Ελλάδα
Είναι μόλις ένα τα εκατό
Αυτά τα ποσοστά και οι πιθανότητες θα αλλάξουν μετά τον αποψινό δεύτερο ημιτελικό και την οριστικοποίηση των είκοσι τεσσάρων χωρών που θα πάρουν μέρος στον μεγάλο τελικό.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αναμένονται εξαιρετικά μεγάλες αλλαγές στις αποδόσεις μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο link εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Θέλεις καλό σεξ; Κάντε γιόγκα! Δες πώς και γιατί βοηθά

ταξίδι στο λονδίνο

Ταξίδι στο μοδάτο και rock Λονδίνο