in

Λάουρα Νάργες: Μας δείχνει το υπερηχογράφημα εγκυμοσύνης της και λάμπει από ευτυχία

Δες την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν οι Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι και η χαρά τους είναι τεράστια!

Παρόλο που η γλυκιά παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν είχε κάνει καμία δημόσια δήλωση μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της και πατέρα του μωρού της, Χρήστο Σαντικάι. Σε αυτήν, το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ποζάρει αγκαλιά, με τον τραγουδιστή να κρατά το υπερηχογράφημα του bebe και την Λάουρα Νάργες να χαμογελά πλατιά!

Διαφήμιση

«Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι 🤍» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της η Λάουρα Νάργες, θέλοντας να μοιραστεί τα όμορφα συναισθήματά της για την εγκυμοσύνη της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεκάδες followers της έχουν σχολιάσει την ανάρτησή της, δίνοντας τις πιο θερμές ευχές τους για το μωράκι που έρχεται, μεταξύ αυτών και αρκετοί celebrities. «Ναι ναι ναι!!!! Η θεία Ευρυδίκη ανυπομονεί για το μπεμπίνι» γράφει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, «Με το καλό αγάπη μου 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️» σχολιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, «Με το καλό αγάπη μου!!! Welcome to the club ❤️❤️❤️❤️» αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έμα Στόουν: Με φόρεμα χωρίς σουτιέν. Η φωτογραφία που τσάκισε το Instagram

Παντρεύτηκαν Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια – Τα πλάνα από τον πολιτικό γάμο