in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Με κόκκινα ΔΑΝΤΕΛΩΤΑ χορεύει το κουνά κ πίνει Σαμπάνια. Νέα εμφάνιση και Viral Βίντεο

Μία νέα εμφάνιση είχαμε χθες το βράδυ από την Τζούλια Αλεξανδράτου μέσα από βίντεο στα social media.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ως γνωστόν, σπάνια εμφανίζει το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και ακόμα πιο σπάνια εμφανίζεται στο instagram, από το οποίο μάλιστα έχει φάει αρκετές φορές μπαν.

Το instagram της έχει κλείσει τουλάχιστον τρεις φορές το λογαριασμό της και ο λόγος είναι οι προκλητικές φωτογραφίες.

Διαφήμιση

Έτσι η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει βρει στέγη κυρίως στο κινεζικό tik-tok και απλά στο instagram δημοσιεύει κάποια stories με βίντεο που δημοσιεύει εκεί.

Έτσι κι αλλιώς η μεγαλύτερη και αποδοτικότερη στέγη για την Τζούλια Αλεξανδράτου είναι μία γνωστή πλατφόρμα μέσω της οποίας γδύνεται και πουλάει σε συνδρομητές videos και φωτογραφίες της, αλλά και κάνει live chat!

Όλα τα υπόλοιπα social media και οι εμφανίσεις της εκεί είναι αποκλειστικά και μόνο για το promotion αυτής της συνδρομητικής υπηρεσίας ενηλίκων!

Χθες το βράδυ πάντως η Τζούλια Αλεξανδράτου φορώντας ένα κόκκινο δαντελένιο νεγκλιζέ, βγήκε για διασκέδαση, το κούνησε και ανέβασε και βίντεο!

Επειδή γνωρίζουμε το πόσο αγαπημένη σας, παραμένει η Τζούλια Αλεξανδράτου, για τα μάτια σας μόνο η νυχτερινή διασκέδαση της Τζούλιας μπροστά στα μάτια σας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τα διέλυσε όλα με το ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΗΣ στην Coachella 2022. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ λίκνισμα έφερε αναστατώσεις

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Διάγνωση Θεραπεία Συμπτώματα. Πώς θα καταλάβω αν πάσχω;