in

Γιάννης Στάνκογλου: Η σύλληψη από την αστυνομία και το ατύχημα όταν έκανε το delivery boy

Γιάννης Στάνκογλου

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου που φέτος βλέπουμε την σειρά της τηλεόρασης του Alpha, “Αυτή η νύχτα μένει” σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει μιλήσει μεταξύ άλλων για τη μεγάλη του αγάπη.. τις μηχανές.

«Έχω πέσει μόνο μία φορά στα δεκαεπτά, όταν δούλευα ως delivery boy σε μία πιτσαρία», θυμάται, αλλά επισημαίνει ότι δεν ήταν από τα περιζήτητα delivery boys, αφού είχε μακρύ μαλλί και ήταν απεριποίητος.

Στην ερώτηση αν έχει ποτέ συλληφθεί από την αστυνομία, απάντησε: «Στο γήπεδο κάνα-δυο φορές, για εξακρίβωση στοιχείων ή επειδή δεν είχα πληρώσει εισιτήριο λεωφορείου στην εφηβεία μου.

Διαφήμιση

Τα χρόνια της εφηβείας ήταν «Hardcore αλλά ωραία χρόνια. Ζήσαμε πολύ έξω. Μεγάλωσα στον Περισσό.», είπε, γειτονιά για την οποία παραδέχθηκε ότι ήταν αληθινό γκέτο…

Eπίσης, στη συνέντευξή του δήλωσε ότι μόνο όταν ήταν στο στρατό, ένιωσε μακριά από τα θέλω του, τους στόχους του ή την ευτυχία… : «Οι άλλες στιγμές ήταν δικές μου επιλογές και δεν μετανιώνω.»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Χριστίνα Κολέτσα: Ποιός Κωνσταντίνος Βασάλος ποιο ριάλιτι; Στο κρεβάτι γυμνή μόνο με το σεντόνι σε στέλνει για υπογλώσσια

Ιωάννα Τούνη Ροζ Βίντεο: Χτύπημα κάτω από τη μέση. Τη μέρα που έγινε μάνα το ροζ βίντεο της διαθέσιμο ξανά στο…