in

Χριστίνα Παππά: Λίγο πριν γίνει ΓΙΑΓΙΑ σηκώνει το KOPΔONI και σε… αποτελειώνει

Η Χριστίνα Παππά σε λίγο καιρό θα γίνει γιαγιά. Πρόλαβε όμως και δήλωσε ότι το παιδί του γιου της δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τη φωνάξει γιαγιά!

Και πώς να την πεις γιαγιά αλλωστε τη Χριστίνα Παππά αφού με το κορμί που διαθέτει βράζει κάτω 30άρες

Για ακόμα μια φορά η Χριστίνα Παππά μία από τις πιο γνωστές και διάσημες Eλληνίδες ηθοποιούς και επιχειρηματίες στην Ελλάδα, καταφέρνει και είναι καθηλωτική απλά και μόνο με την εμφάνιση της!

Διαφήμιση

Η Χριστίνα μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στο Βόλο, πλέον όμως και μετά απο την παραμονή της στην Αθήνα τα χρόνια που μεσουρανούσε στις βιντεοταινίες μετακόμισε και η έδρα της είναι το νησί της Μυκόνου, όπου περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μιας και έχει και το δικό της εστιατόριο.

Πλέον δεν είναι εκείνο το κορίτσι που όλος ο αντρικός πληθυσμός χάζευε στις ταινίες αυτό δεν σημαίνει ότι στα 50 της δεν τις βάζει κάτω όλες!

Αντιθέτως, η Χριστίνα Παππά παραμένει μια απο τις πιο όμορφες γυναίκες της χώρας και καταφέρνει διαρκώς να τραβάει όλα τα φλάς επάνω της με τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις αλλά και τις φοβερές φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύει στο instagram.

Ειδικά το καλοκαίρι προκαλεί καύσωνα σε κάθε εμφάνιση της μαγνητίζει τους followers που την ακολουθούν με σπασμένα φρένα!

Δείτε την εδώ και θα καταλάβετε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζούλια Αλεξανδράτου; Ποια 30 χιλιάρικα για ένα βράδυ; Δες πόσο πάει η ώρα. Αναλυτικός τιμοκατάλογος

ΑΘΑΝΑΤΟ Alter: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ και το… ΑΝΑΚΟΝΤΑ. ‘Ολα έξω και Viral ΒΙΝΤΕΟ