in

Βίκυ Καγιά: Δείτε την με καρέ μαύρο μαλλί – Είναι θεά!

Είτε με ξανθά μαλλιά είτε με μαύρα, η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι σέξι και εκθαμβωτική χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια

Περούκες διαφορετικού χρώματος και μήκους έχει φορέσει αρκετές φορές η Βίκυ Καγιά για χάρη κάποιου επαγγελματικού project.

Kαι το απόγευμα της Δευτέρας 14/3, ξάφνιασε τους followers της, όταν ανάρτησε ένα story, στο οποίο εμφανίζεται με ίσια, μακριά ξανθά μαλλιά μέχρι τη μέση και είναι μία κούκλα!

Λίγο μετά, δημοσίευσε ένα ακόμη story, στο οποίο την βλέπουμε με εντελώς διαφορετικό hair look. Φορά μία μαύρη περούκα σε κοντό καρέ και με αφέλειες και είναι πανέμορφη. Τελικά, όλα τα κουρέματα και χρώματα μαλλιών της ταιριάζουν.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα λευκό, μίνι και εξώπλατο φόρεμα, το οποίο κολακεύει το αψεγάδιαστο κορμί της, κάνει νάζια στον φωτογραφικό φακό. Το μαύρο, κοντό καρέ της χαρίζει σεξαπίλ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ξανθό την αδικεί.

Βίκυ Καγιά είναι αυτή, ό, τι και να φορέσει, της ταιριάζει και εμείς την αγαπάμε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαλλιά: Οι πιο καυτές τάσεις της Άνοιξης 2022 για να αναδείξετε την άγρια πλευρά σας

Γιώργος Καράβας: Φοβερή αλλαγή στα μαλλιά του ο coach του GNTM