in

Κόρτνεϊ Στόντεν: Viral φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ. Οι followers νόμιζαν ότι της ΧΑΚΑΡΑΝ το λογαριασμό. Αγνώριστη

Courtney Stodden

Η Κόρτνεϊ Στόντεν είναι μόλις 28 ετών, αμερικανίδα, μοντέλο και τραγουδίστρια. Στα 16 της έγινε γνωστή όταν πήρε μέρος σε καλλιστεία στην Ουάσιγκτον και λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι.

Στα 16 της παντρεύτηκε τον κατά 34 χρόνια μεγαλύτερό, 50χρονο ηθοποιό Νταγκ Χάτσισον και πλέον μετά το διαζύγιο της πριν από περίπου δύο χρόνια είναι ελεύθερη.
Courtney Stodden

Μετά το διαζύγιο της κατάλαβε ότι την κακοποιούσε και πλέον προσπαθεί να κάνει μία παγκόσμια εκστρατεία με στόχο την απαγόρευση του γάμου για τους κάτω των 18 ετών στις δυτικές τουλάχιστον κοινωνίες

Διαφήμιση

H ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: Με έκανε να πιστεύω ότι είμαι ξεχωριστή και αυτή είναι μία μοναδική και ιδιαίτερη περίσταση. Τώρα ξέρω την αλήθεια, δεν ήμουν το πρώτο παιδί που φλέρταρε, δεν ήμουν κάτι ιδιαίτερο όπως με έκανε να πιστέψω και στην πραγματικότητα δεν ήμουν η μοναδική για εκείνον.

Μετά το διαζύγιο ανακάλυψα ότι δεν ήμουν το μοναδικό παιδί με το οποίο είχε σχέσεις και δυστυχώς δεν ήμουν το τελευταίο!

Η αποστολή μου πλέον είναι να καταστήσω παράνομο για οποιοδήποτε η γυναίκα κάτω τον 18 να παντρευτεί

Αν και αποτέλεσε αγαπημένο πρόσωπο στα κουτσομπολίστικα sites των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη συνέχεια για κάποια λίγα χρόνια είχε εξαφανιστεί.

Πλέον προσπαθεί μέσα από το Instagram και τα social media να κερδίσει το χαμένο χρόνο τόσο σε ακόλουθους όποιο και να επανασυστήσει στις νεότερες γενιές. Για να το πετύχει δημοσιεύει σέξι φωτογραφίες, αφού διαθέτει πλαστικά μεν, τεράστια προσόντα δε!

Πρόσφατα δημοσίευσε μία φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και κανένας από τους followers δεν κατάλαβε ότι ήταν αυτή, παρόλο που σε πρώτο πλάνο εκτός από το πρόσωπο ήταν και το τεράστιο στήθoς της!

Μάλιστα αρκετοί σχολίασαn ότι έπρεπε να κάνουν αναφορά στον χάκερ που έκλεψε το προφίλ της Κόρτνεϊ Στόντεν

Δείτε τη φωτογραφία

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Το πολυκατάστημα και το σύστημα …! Τρελό γέλιο

Νικόλ Μέγιερ: Έκοψε τα γuμvά αλλά δεν άντεξε! Πήγε για μπάνιο και πέταξε το μαγιό. Φωτογραφία με το καπέλο μόνο