in

Josephine Wendel: Σέξι, απελευθερωμένη και με μπικίνι, ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή μουσική περιοδεία της και εκτοξεύει τη θερμοκρασία

Δες τη φωτογραφία της αγαπημένης τραγουδίστριας στο Instagram

Όμορφη, ναζιάρα, αυθεντική και ταλέντο στο τραγούδι, η Josephine Wendel έχει κερδίσει την αγάπη μας, με πολλούς άνδρες να τη θεωρούν μία από τις πιο ελκυστικές τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz.

Kαι την Πέμπτη 26/5, η 31χρονη τραγουδίστρια αναστάτωσε το Instagram, όταν θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές πως το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιήσει συναυλίες, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με μπικίνι και δηλώνοντας πανέτοιμη για το καλοκαίρι. «Τόσο έτοιμη για αυτό το καλοκαίρι! Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσω τις ημερομηνίες της περιοδείας μου» γράφει χαρακτηριστικά, ενώ στη φωτογραφία, που μοιράστηκε με τους περισσότερους από 347.400 followers της και την οποία μπορείς να δεις παρακάτω, είναι σούπερ σέξι!

Διαφήμιση

Με προκλητικό ύφος, κοιτά το φωτογραφικό φακό, βάζει το δάχτυλο στα χείλη της και επιδεικνύει τη λεπτή μέση της. Το λευκό μπικίνι top κολακεύει το ντεκολτέ της, το ανέμελο hair look αποθεώνει τη θηλυκότητά της, το eyeliner και η γυαλιστερή σκιά καθιστούν το βλέμμα της καθηλωτικό!

Απελευθερωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Josephine Wendel αποδεικνύει γιατί παίζει τους άνδρες στα δάχτυλα!

Η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 16.000 likes, ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθεώνουν με τα σχόλιά τους, μερικά εκ των οποίων είναι: «Είσαι θεά!!! ❤️❤️❤️»,
«Είσαι κούκλα ❤️», «Ομορφιά😍😍😍❤️», «Babyyyyyy☄️❤️‍🔥».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

GNTM – Βάσω Βιλέγκας: Διαφημίζει σέξι, μοβ συνολάκι και «κολάζει» με το βαθύ ντεκολτέ της

Γιατί είναι απαραίτητο οι ενήλικες να αφήνουμε το μυαλό μας ελεύθερο να «περιπλανάται» μέσα στην ημέρα;