in

Τόνια Σωτηροπούλου: Στο μπαλκόνι, με εσώρουχα, ανέβασε τη διάθεση των περαστικών

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η δημοφιλής ηθοποιός στο Instagram

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Τόνια Σωτηροπούλου ανήκει στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών γυναικών ηθοποιών της ελληνικής showbiz. Με τη μεσογειακή ομορφιά, το ταπεραμέντο και τις άψογες αναλογίες της, έχει κερδίσει τον θαυμασμό του αρσενικού φύλου.

Παράλληλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, καθώς εργάζεται ως μοντέλο γνωστών εταιρειών γυναικείων εσωρούχων και πιτζαμών. Και το Σάββατο 19/3, προκάλεσε έναν πανικό στους followers της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με σουτιέν και ρούχα κατάλληλα για όσες γυναίκες θέλουν να είναι αισθησιακές και μέσα στο σπίτι! Μόνο που η 34χρονη καλλονή και σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια, όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες, δεν βρίσκεται εντός της οικίας της αλλά έξω, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Διαφήμιση

Με αυτοπεποίθηση στα ύψη και ρομαντική διάθεση, στέκεται στο μπαλκόνι, φορώντας ένα ροζ, σατέν σετ πιτζάμας, το οποίο αποτελείται από μίνι σορτς και ανάλαφρο πουκάμισο. Έχει αφήσει, ωστόσο, ξεκούμπωτο το πουκάμισο, θέλοντας να δείξει το λιλά σουτιέν της με την άσπρη δαντέλα. Το βλέμμα της κοιτά μακριά, πιθανότατα χαζεύει τα αυτοκίνητα που κινούνται στο δρόμο, τα λαμπερά μαλλιά της πέφτουν στους ώμους και την πλάτη της, σχηματίζοντας ανάλαφρες μπούκλες, και είναι άκρως αισθησιακή.

Έπειτα, η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε μερικές αλλαγές στο ντύσιμό της και πόζαρε ξανά με σεξαπίλ. Κράτησε το σορτς, πέταξε το σουτιέν από πάνω της και στη θέση του φόρεσε ένα λιλά κορμάκι, το οποίο κολακεύει τη λεπτή μέση της. Έχει ολοκληρώσει το look της με μία ροζ, σικάτη ρόμπα. Με ύφος σοβαρό και ήρεμο κοιτά τον φωτογραφικό φακό, σκανδαλίζοντας την ανδρική φαντασία.

Τα εν λόγω στιγμιότυπα, κατά πάσα πιθανότητα, τραβήχτηκαν στο Παρίσι. Τυχεροί οι Γάλλοι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Μαλέσκου: Τόλμησε μια εμφάνιση βγαλμένη από τα ’70s

Viral φωτογραφία: Ο Μάρκος Σεφερλής με six pack. Δεν είναι για γέλιο