in ,

Κατερίνα Καινούργιου: Τολμηρή, με σέξι λεοπάρ σύνολο

Συμβουλές για να φορέσετε και εσείς το animal print

Το λεοπάρ είναι το πιο δημοφιλές animal print που επιλέγουν οι γυναίκες για την εμφάνιση τους. Το σχέδιο του μπορεί να απογειώσει κάθε σας σύνολο, αρκεί να επιλέξετε τους κατάλληλους συνδυασμούς. Ταυτόχρονα, επειδή  υπάρχει η πιθανότητα της υπερβολής, ορισμένες γυναίκες το φοβούνται και το αποφεύγουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως το τόλμησε και δείχνει υπέροχη. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα κομψό ασύμμετρο λεοπάρ φόρεμα, με κόψιμο στα πόδια. Το συνδύασε με μαύρες γόβες και ζώνη στη μέση, για να αναδείξει καλύτερα τη σιλουέτα της και κόκκινα χείλη, για να δώσει λίγο χρώμα στο σύνολο.

Διαφήμιση

Σε μια άλλη της εμφάνιση, η Καινούργιου προτίμησε ένα λεοπάρ παλτό. Από κάτω, φόρεσε ένα furry πουλοβεράκι και δερμάτινο παντελόνι.

Εμείς τώρα θα σας δώσουμε συμβουλές και προτάσεις με leopard σύνολα, ώστε να σας δώσουν μια ιδέα για το πως να το ταιριάξετε.

Ένα λεοπάρ μπλουζάκι ή πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί με φούστα, σορτς και παντελόνι. Η πιο safe επιλογή είναι το μαύρο, που ταιριάζει απόλυτα με το μοτίβο. Παράλληλα, μπορείτε να τα φορέσετε και με άλλα χρώματα, όπως κόκκινο, κίτρινο ή ροζ. Εναλλακτικά, επιλέξτε τις πιο κλασσικές αποχρώσεις, σαν το λευκό, καφέ, μπεζ, χακί και γενικότερα τις γήινες.

Οι λεοπάρ φούστες και παντελόνια είναι επίσης εντυπωσιακά και ιδιαίτερα από μόνα τους. Γι’ αυτό, ιδανικοί συνδυασμοί είναι αυτοί που ολοκληρώνονται με μονόχρωμα ρούχα σε μαύρο ή άσπρο χρώμα. Αν θέλετε όμως μπορείτε να επιλέξετε μια πιο τολμηρή απόχρωση μπλούζας, που θα κάνει το ντύσιμο σας ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Τέλος, αν σκέφτεστε να φορέσετε το print αυτό σε αξεσουάρ, παπούτσια ή τσάντα (όπως αυτή της Καινούργιου), τότε μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως ένα μονόχρωμο σύνολο. Σε αυτή την περίπτωση, θα ήταν προτιμότερο να διατηρήσετε τα υπόλοιπα κομμάτια του ντυσίματος σας σε πιο ήπιους τόνους.

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
νεκρά παιδιά στην πάτρα

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα. ΜΙΛΗΣΕ ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας. Είναι πλέον δεδομένο. Για το θάνατο των παιδιών…

Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσιάζει με πολύχρωμο, ριγέ σύνολο