in

Μακιγιάζ: Οι 3 πιο ευκολοφόρετες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη 2022

Είμαι μόνο εγώ που το πιστεύω ή είναι η άνοιξη η καλύτερη εποχή για νέες τάσεις στο μακιγιάζ; Κάθε χρόνο, η άφιξη της άνοιξης έρχεται με ονειρεμένες εμφανίσεις, που μεταμορφώνουν εντελώς τον τρόπο που σκεφτόμαστε το μακιγιάζ. Ίσως επειδή ο καιρός αρχίζει να γίνεται λίγο πιο ζεστός και η υπόσχεση της ηλιοφάνειας μετά τις 5 το απόγευμα είναι στον ορίζοντα, το μακιγιάζ της άνοιξης είναι πάντα αισιόδοξο, παιχνιδιάρικο και φρέσκο.

Οι φετινές τάσεις δεν μας απογοήτευσαν. Οι διάσημοι makeup artists έδωσαν τις πιο καυτές τάσεις της άνοιξης του 2022 και ελπίζουμε να τις προσπαθήσετε και εσείς για τον εαυτό σας. Είναι πιο εύκολες από ότι νομίζετε.

Έντονα χείλη

Διαφήμιση

Βλέπουμε έντονα χρώματα στα χείλη και τη χρήση των lipliner, που επιστρέφουν με μια καθαρή απόχρωση χειλιών ή lip gloss στην κορυφή.

Μονοχρωματικά look

Τα ταιριαστά χείλη και μάγουλα κυριαρχούν, ενώ το highlighter πάει στα ζυγωματικά, δίνοντας στα μάγουλα μια αγγελική λάμψη. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στο δέρμα για την άνοιξη είναι ότι είναι παιχνιδιάρικο, ειλικρινές και απλά όμορφο.

Σκιά ματιών δύο τόνων

“Δίτονες σκιές ματιών, ειδικά σε ματ παστέλ και γκλίτερ, θα είναι στα trends αυτή την άνοιξη. Το καλύτερο με το μακιγιάζ ματιών αυτές τις μέρες είναι ότι μπορείτε να παίξετε με σχήματα, υφή και χρώμα.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Χριστίνα Μπόμπα: Φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε γυναίκα

Το πιο ωραίο βίντεο που έχετε δει ποτέ: Τι πραγματικά μπορεί να σου προσφέρει η φύση!