in , , ,

Demi Rose: Επιδεικνύει το πληθωρικό στήθος της και κολάζει το Instagram – Δείτε βίντεο

Με το θηλυκό κορμί της, η 26χρονη, Βρετανίδα influencer μοιράζει «εγκεφαλικά»

H Demi Rose προκαλεί συχνά την ανδρική φαντασία, επιδεικνύοντας τις πλούσιες καμπύλες της, και το απολαμβάνει.

Το Σάββατο 12/2, η 26χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο εκτόξευσε, για ακόμα μία φορά, τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν δημοσίευσε στα stories της ένα selfie βίντεο, όπου είναι ντυμένη με τα άκρως απαραίτητα.

Φορώντας ένα σέξι, κόκκινο μπικίνι top, το οποίο έχει ως αξεσουάρ ένα χρυσαφένιο «D» από το αρχικό γράμμα του ονόματός της, η Bρετανίδα influencer περπατά με νάζι προς την παραλία και δείχνει το πλούσιο στήθος της. Έχει συνδυάσει το αποκαλυπτικό top με ένα cropped, μπλε πουκάμισο με άσπρα σχέδια και κρόσσια και ένα εφαρμοστό, μίνι, άσπρο σορτς. Στιλ της χαρίζει το εντυπωσιακό καουμπόικο καπέλο, ενώ τα μακριά, σπαστά μαλλιά της πέφτουν ανάλαφρα στην πλάτη της και κάτω από τους ώμους της.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με σημερινό (12/2) άρθρο της DailyMail.com, η Demi Rose τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο -στο οποίο ακούγεται το τραγούδι του Αμερικανού Lou Reed «Walk On The Wild Side»–  στην Ίμπιζα, καθώς κατευθυνόταν σε κάποια παραλία του δημοφιλούς νησιού των Βαλεαρίδων.

Με το πληθωρικό στήθος της και τη λεπτή της μέση, κόλασε τους περισσότερους από 19 εκατομμύρια followers της.

Πρόσφατα η 26χρονη, εντυπωσιακή Βρετανίδα, η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ εδώ και οκτώ χρόνια, κυριάρχησε στα media, αφού αποκάλυψε ότι όταν ήταν παιδί και μέχρι να ενηλικιωθεί, δεχόταν bullying. Παραχωρώντας συνέντευξη στο Radio 1 Newsbeat, εξομολογήθηκε: «Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Όταν κατάφερα να μπω στον κόσμο της μόδας, ένιωσα ευλογημένη, γιατί μεγάλωσα βιώνοντας bullying και είχα ελάχιστους φίλους».

Tέλος, σημειώνεται ότι η Demi Rose έχει χάσει και τους δύο γονείς της. Πέθαναν το 2019, με διαφορά μόλις επτά μηνών.

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kim Kardashian: Η φωτογραφία της από το γυμναστήριο και η έντονη κριτική για το photoshop που λεπταίνει τη μέση της

GNTM: Η κοκκινοσκουφίτσα ζει και πέρασε από το ριάλιτι μοντέλων Next Top Model. Φωτογραφίες