in

Ποδόσφαιρο ή Instagram; Η Ereleta Memeti τα κάνει και τα δύο… και σκοράρει

Η Ereleta Memeti, μια 24χρονη ποδοσφαιρίστρια από το Κόσοβο, έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή τόσο για τις αθλητικές της ικανότητες όσο και για τη δραστηριότητά της στα social media.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην SC Freiburg το 2015 και έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Bayern Munich II και η 1. FFC Turbine Potsdam. Από το 2022 αγωνίζεται στην TSG Hoffenheim. Έχει 38 συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Κοσσυφοπεδίου και σκόραρε το πρώτο της γκολ με την εθνική ομάδα σε ηλικία 17 ετών.

Διαφήμιση

Παράλληλα με την αθλητική της καριέρα, η Ereleta Memeti διατηρεί μια δραστήρια παρουσία στα social media. Έχει πάνω από 100.000 followers στο Instagram, όπου μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή, τις προπονήσεις και τους αγώνες της. Συνεργάζεται με διάφορες αθλητικές εταιρείες και χρησιμοποιεί τα social media για να προωθήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η Ereleta Memeti αποτελεί ένα ενδιαφέρον παράδειγμα αθλήτριας που αξιοποιεί τα social media. Η δραστηριότητά της online της επιτρέπει να έρθει σε επαφή με τους fans της, να προωθήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο και να χτίσει μια καριέρα influencer.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Γουάντα Νάρα: Οι ημέρες της στην Τουρκια έχουν selfie και…

Έρωτας: Όταν ολα κερδίζονται ή χάνονται στις λεπτομερειες. Πώς να κερδίσεις