in

Κιμ Καρντάσιαν: Το νέο δράμα της celebrity που έκανε τους fans της να δακρύσουν

Αυτό και αν είναι χτύπημα της μοίρας. Η Kim σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση…

Εντάξει, είναι γνωστό πως υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που δεν ασπάζεται την ιδεολογία της «βασανισμένης» Kim, ωστόσο, οι τελευταίες της δηλώσεις συγκίνησαν ακόμα και τους πιο φανατικούς εχθρούς της.

Γιατί η Kim κατά βάθος, είναι και αυτή ένας απλός άνθρωπος που τη «χτυπάει» η μοίρα αλύπητα, όπως και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά. Φυσικά, μια σταρ του επιπέδου της, που μοιράζεται τα πάντα με το πολυπληθές κοινό της δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί και το δράμα που περνάει το τελευταίο διάστημα και ομολογουμένως είναι μεγάλο.

Διαφήμιση

Έτσι, μέσω των social media της μας ενημέρωσε για το εξής μεγάλης σημασίας πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ποιο είναι αυτό; Ακούστε και δακρύστε. Τη δουλειά η Kim δεν μπορεί, ή για την ακρίβεια σιχαίνεται να ξυπνάει το πρωί και να πρέπει να κάνει γυμναστική για να κρατήσει το κορμί της σε αυτή τη φόρμα.

Φυσικά, οι φανς της στο άκουσμα αυτής της δήλωσης έγιναν σάλος και τα μηνύματα και σχόλια συμπαράστασης ήταν χιλιάδες, εκατοντάδες. Απ’ όλη αυτή τη δηλωση, κρατάμε το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι που στην εποχή που ζούμε μπορούν να συμπάσχουν με τέτοια δράματα..

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Χαμός στο Survivor All Star: Πήρε «φωτιά» το twitter – «Ο Γκότσης έδωσε άλλα 4 ονόματα που έτρωγαν κρυφά»

Γιώργος Λιάγκας: Όταν είπε τη Βούλα Πατουλίδου Μάικλ Τζάκσον για τις πλαστικές που έχει κάνει