in

Μαρία Κορινθίου: Περιτριγυρισμένη από λουλούδια, φέρνει την άνοιξη και οι θαυμαστές της την αποθεώνουν

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η δημοφιλής ηθοποιός στο Instagram

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο αισθησιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Kαι το μεσημέρι της Τρίτης 22/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 584.300 followers της, όταν δημοσίευσε backstage υλικό από τη φωτογράφιση που έκανε για γνωστό περιοδικό.

Φορώντας ένα λευκό και ρομαντικό φόρεμα, το οποίο είναι διακοσμημένο με ροζ και γαλάζια λουλούδια και κολακεύει το ντεκολτέ της, κάθεται σε μία μαύρη και αριστοκρατική πολυθρόνα εξωτερικού χώρου και είναι άκρως ελκυστική. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα χαμηλό σινιόν και μερικά λουλούδια κοσμούν το κεφάλι της. Το μακιγιάζ της είναι σε φυσικούς τόνους και το ύφος της σοβαρό και ταυτόχρονα προκλητικό.

Διαφήμιση

Στο παρακάτω σύντομο βίντεο, η όμορφη ηθοποιός, ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, παίρνει πόζες για χάρη του φωτογραφικού φακού.

Την άνοιξη στο Instagram έφερε, λοιπόν, η Μαρία Κορινθίου, με το post της να έχει συγκεντρώσει αμέτρητα θετικά σχόλια, εκ των οποίων μερικά είναι: «Υπερκαλονάραααα🥰🥰🥰🥰🥰», «ΠΟΣΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ❤️❤️❤️», «Iconic 🔥❤️», «Πανέμορφη μου Μαρία ❤️», «🔥🔥❤️ Η κούκλα μας», «Κάθε φορά και πιο όμορφη 😍». Μεταξύ αυτών που σχολίασαν την ανάρτησή της ήταν και η Βίκυ Κάβουρα, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Σοκ🔥❤️🙌».

Εσείς, τι λέτε; Το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού θα σπάσει ρεκόρ πωλήσεων;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γουάντα Νάρα: Αλληθωρισε όλη η 11άδα της PSG με την πίσω όψη της. Πάλι σέλφι στον καθρέφτη, πάλι χωρίς ρούχα

GNTM: Η παπαρατσέ φωτογραφία της Όλγα Ντάλλα με εσώρουχα και καθώς γυμνάζεται θα σε κάνει χαρούμενο