in ,

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Σε εστιατόριο με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, και τον Σταμάτη Κραουνάκη – Τι ετοιμάζουν;

Δείτε τις δύο φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram η επιτυχημένη τραγουδίστρια

Αναμφίβολα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, καθώς και ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι τρεις από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες στον χώρο της μουσικής. Ο καθένας από αυτούς έχει αφήσει το δικό του στίγμα και μας έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια.

Μερικά από τα κορυφαία singles της 39χρονης τραγουδίστριας είναι τα «Παράξενη Βροχή», «Η Επιμονή Σου» και «Τα Λέμε». Τρία σπουδαία τραγούδια που έχει συνθέσει ο πατέρας της είναι τα «Βιάσου», «Είναι η Τρέλα μου Ατού» και «Φοβάμαι». Όσον αφορά τον Σταμάτη Κραουνάκη, μεταξύ των επιτυχημένων τραγουδιών που έχει υπογράψει είναι τα «Αυτή η Νύχτα Μένει», «Πήρα Κόκκινα Γυαλιά» και «Ο Άδωνις».

Το μεσημέρι της Παρασκευής 18/2, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον πολυαγαπημένο της πατέρα και τον συνεργάτη της Σταμάτη Κραουνάκη.

Διαφήμιση

Οι τρεις δημοφιλείς καλλιτέχνες απολαμβάνουν μεσημεριανό σε κάποιο εστιατόριο. Όπως φανερώνουν τα στιγμιότυπα, κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν ευχάριστα.

«Τι να λέμε τώρα!!! Αγαπημένη οικογένεια Χωραφά 💙 Έρχεται νέο άλμπουμ» σημειώνει στη λεζάντα του post της η Ελεονώρα Ζουγανέλη, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της για τον πατέρα της και τον 66χρονο ταλαντούχο συνθέτη, αλλά και τη χαρά της για το νέο άλμπουμ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσίασε το instagram με λευκό 3D παλτό

Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της Σίας Βοσκανίδου για τα έξι χρόνια από τον θάνατό του