in

Αναστασία Γιούσεφ: Φοράει λάτεξ και πέφτει στα 4 – Παρακαλώ να απομακρυνθούν οι ευπαθείς ομάδες

Αναστασια γιουσεφ


Η Αναστασία Γιούσεφ έχει χαρίσει ομολογουμένως μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram! Το μοντέλο και χορεύτρια διαθέτει ιδανικές αναλογίες και αρκετές φορές την εβδομάδα μπορείς να τη θαυμάσεις να λικνίζεται σε γνωστά clubs των δυτικών προαστίων της Αθήνας!

Άμα τη εμφανίσει, τα φλας παίρνουν φωτιά κάτι που δείχνει να ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο την Αναστασία Γιούσεφ αφού ζει για να πpoκαλεί!

O Instagram λογαριασμός της διαθέτει πάνω από 430 χιλιάδες followers και μέσω αυτού, ενημερώνει τους διαδικτυακούς της ακολούθους, για τα επερχόμενα events και τις εμφανίσεις της!

Διαφήμιση

Αυτό που δεν ενημερώνει είναι για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media οι οποίες εμφανίζονται στο timeline μας ξαφνικά και μας στέλνουν στα επείγοντα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συγκεκριμένη στην οποία η Αναστασία Γιούσεφ φοράει full λάτεξ φόρμα και ψηλά τακούνια πέφτει στο πάτωμα και στήvεται

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αριάνι Σελέστ: Έβαλε το μαγιό και έκλεψε τη δόξα της Κλαούντια Ρομάνι από την παραλία

Viral βίντεο Άντζελα Δημητρίου: Η Lady πήγε για λασπόλουτρα και η selfie φωτογραφία με μαγιό διέλυσε το instagram