in

Η αποθέωση της μάνας: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Μοντέλο με καισαρική τομή στο Sports Illustrated

Μια φωτογραφία για την ομορφιά της μητρότητας

Μία φωτογράφιση στο Sports illustrated είναι ικανή να αλλάξει την καριέρα οποιουδήποτε μοντέλου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Από τις σελίδες του και τα εξώφυλλα έχουν περάσει τα περισσότερα γνωστά μοντέλα πριν καν γίνουν αναγνωρίσιμες.

Για πρώτη φορά το περιοδικό τολμά και φέρνει στις σελίδες του μία γυναίκα όπου δείχνει την καισαρική της τομή. Στη δημοσίευση που έγινε στο instagram το Sports illustrated αναφέρει:

Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε την kelly hues στο SISwim22 – την ΠΡΩΤΗ γυναίκα που αποκάλυψε την ουλή της καισαρικής τομής στην ιστορία του περιοδικού!

Διαφήμιση

Ας δώσουμε λίγη αγάπη σε όλες τις μαμάδες μας εκεί έξω για να αναγνωρίσουμε τη δύναμη του γυναικείου σώματος και την ομορφιά της μητρότητας!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μπέττυ Μαγγίρα: Η σχέση με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου

Θοδωρής Μαραντίνης: Εξηγεί πώς διαχειρίζεται την κριτική που δέχεται ως τραγουδιστής και τους λόγους που οδηγήθηκε στην ψυχοθεραπεία